Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

L 90cm, S 45/25cm, K 30cm

Lantionnostopenkki Dinox

Pakaralihakset, sekä etu- ja takareidet saavat tällä apuvälineellä huipputreenin. Kevyt siirrellä ja miellyttävä käyttää.

89,90
-10%99,90
Tuotenumero: HS15068

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
11 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimiva ja yksinkertainen varuste
  fi
  Argillander A 21.5.2024
 2. Tämä on huippu!
  fi
  A A 12.12.2023
 3. Näppärän kokoinen ja edullinen lantionnostopenkki. Muutaman käyttökerran perusteella sellainen sopivan pehmeä ja jämäkkä, ei paina ikävästi selkään. E...
  fi
  V S 7.12.2023
 4. Hyvä penkki juurikin lantionnostoon. Kumipohja pitää penkin paikoillaan ja vaikka se on kevyt, silti jykevän oloinen.
  fi
  T P 14.12.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Pakaralihakset, sekä etu- ja takareidet saavat tällä apuvälineellä huipputreenin. Kevyt siirrellä ja miellyttävä käyttää.

Hyödyllinen ja ergonomisesti muotoiltu apuväline lantionnostoon, jossa lantionnosto onnistuu omalla painolla levytangon kanssa ja lisäät tankoon itsellesi sopivan määrän levypainoa. Vahvistamalla pakaralihaksia autat vähentämään alaselän kuormitusta ja parannat urheilullista suorituskykyä. Myös etu- ja takareidet saavat osansa. Todella käytännöllinen kotikuntoilijoille, mutta toimii myös kuntosaleilla, taloyhtiökuntosaleilla, koulujen kuntosaleilla ym.

Lantionnosto on mahtava liike etenkin pakaroiden treenaamiseen ja samalla liikkeellä myös etu- ja takareidet saavat osansa. Vahvat pakaralihakset auttavat vähentämään alaselän kuormitusta ja parantavat urheilullista suorituskykyä. Lantionnosto onnistuu omalla painolla levytangon kanssa ja lisäät vain tankoon itsellesi sopivan määrän levypainoa.

Dinox Lantionnostopenkki on liukumattomalla pohjamateriaalilla varustettu sekä ergonomisesti muotoiltu apuväline, joka on helppo siirtää harjoituksen jälkeen syrjään. Näin ollen todella käytännöllinen kotikuntoilijoille, mutta toimii myös kuntosaleilla, taloyhtiökuntosaleilla, koulujen kuntosaleilla ym.

Tuotetiedot:

 • Mitat: leveys 90 cm, syvyys 45 / 25 cm, korkeus 30 cm
 • Liukuestepinta pohjassa
 • Paino: 3,9 kg
 • Tuotemerkki Dinox
 • SKU: 15068

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja