Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Myös vastuskuminauhakahvoiksi

Leuanvetokahvat Dinox 14cm

Ergonomiset, käsiin loistavasti sopivat leuanvetokahvat jotka toimivat myös kahvoina esim kuntosalilaitteiden tai tangon kanssa

9,90
-34%14,90
Tuotenumero: HS16851

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
8 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tuotteen sormikuviota voisi parantaa - tai oikeastaan tuote toimisi paremmin ilman niitä. Silloin se sopisi universaalimmin kaikille. Muutoin aivan to...
  fi
  N A 13.5.2024
 2. Miellyttävä ja toimiva. Tilasin ja maksoin kahdet kahvat. Toiset lahjaksi ja toiset itselle. Sain vain yhdet kahvat.
  fi
  Samu N 12.7.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Ergonomiset, käsiin loistavasti sopivat leuanvetokahvat jotka toimivat myös kahvoina esim kuntosalilaitteiden tai tangon kanssa

Ergonomisesti käsiin loistavasti sopivat kahvat monipuoliseen kuntoharjoitteluun. Leuanvetokahvat eivät ainoastaan tue tehokasta leuanvetoharjoittelua, vaan niitä voidaan myös käyttää kätevinä vastuskuminauhojen kahvoina. Kahvojen päissä olevat kolot ovat syvyydeltään 3 cm ja mahdollistavat jopa 5 mm paksun vastuskuminauhan käytön.

Kahvojen pituus on 14 cm, jonka on suunniteltu täydelliseksi kompromissiksi mukavuuden ja tehokkuuden välillä. Ne sopivat täydellisesti käteen ja tarjoavat vakaan otteen, mikä auttaa sinua suorittamaan liikkeet oikealla tekniikalla ja vähentää samalla riskiä rasitusvammoille. Kuminen materiaali varmistaa erinomaisen pidon, joten voit keskittyä pelkkään harjoitteluun ilman otteen lipsumista.

Leuanvetokahvat tarjoavat lukuisia hyötyjä kuntoilun ja hyvinvoinnin kannalta. Niiden avulla voit kehittää ylävartalon voimaa ja lihaskestävyyttä tehokkaasti ja monipuolisesti. Leuanvedot vahvistavat selkä-, olkapää- ja hartialihaksia sekä aktivoivat tehokkaasti ylävartalon lihaksia. Kahvojen avulla voit suorittaa leuanvetoja eri otteilla, kuten leveällä otteella, kapealla otteella tai neutraalilla otteella, mikä lisää harjoittelun monipuolisuutta ja mahdollistaa erilaisten lihasryhmien tehokkaamman aktivoimisen.

Vastuskuminauhojen kahvoina leuanvetokahvat tarjoavat lisävaihtoehtoja harjoittelusi monipuolistamiseen. Kiinnittämällä vastuskuminauhan kahvoihin voit suorittaa erilaisia harjoitteita, kuten vetäviä liikkeitä, jalkakyykkyjä, pystypunnerruksia ja paljon muuta.

Tuotetiedot:

 • Pituus: 14 cm
 • Leveys: 3,5 cm paksuimmalta kohtaa
 • Lenkin pituus: 23 cm
 • Materiaali: kumi
 • Ergonomisesti muotoillut
 • Max kantavuus: 200 kg
 • Myydään pareittain
 • SKU: 16851

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja