Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Maastaveto Vetoremmit Dinox, Figure 8

Vetoremmit ovat erityisen hyödyllisiä maastavedossa, mutta ne soveltuvat myös muihin voimaharjoituksiin, kuten soutuihin ja leuanvetoihin.

6,49
-6%6,90
Tuotenumero: HS18146

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Vetoremmit ovat erityisen hyödyllisiä maastavedossa, mutta ne soveltuvat myös muihin voimaharjoituksiin, kuten soutuihin ja leuanvetoihin.

Vetoremmit ovat olennainen apuväline voimaharjoittelussa, erityisesti maastavedossa ja muissa raskasta otetta vaativissa harjoituksissa. Maastaveto Vetoremmit Dinox, Figure 8, ovat erinomainen lisä voimaharjoitteluusi. Ne tarjoavat parannetun pidon, lisäävät mukavuutta, parantavat turvallisuutta ja ovat monipuolisia voimaharjoittelukäytössä. Kestävä materiaalivalinta ja huolellinen suunnittelu tekevät näistä vetoremmeistä luotettavan ja pitkäikäisen apuvälineen, joka auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia harjoittelussa.

Maastaveto Vetoremin hyödyt voimaharjoittelussa:

 • Parantunut pito: Vetoremmien avulla voit keskittyä enemmän nostamiseen ja vähemmän otteen pitämiseen. Kahdeksikon muoto varmistaa, että remmit pysyvät tiukasti paikallaan ranteiden ja tankojen ympärillä, mikä parantaa otteen vakautta.

 • Käytännöllisyys ja mukavuus: Remmien pehmusteet molempien silmukoiden sisäreunoilla lisäävät käyttömukavuutta, mikä estää hiertymiä ja painetta ranteissa. Tämä on erityisen tärkeää pitkissä harjoituksissa, joissa mukavuus voi vaikuttaa suorituksen kestoon ja laatuun.

 • Turvallisuus: Kiinteäsilmukkainen muotoilu vähentää riskiä, että remmi liukuu tai irtoaa kesken noston. Tämä parantaa turvallisuutta, erityisesti raskaiden painojen kanssa työskennellessä.

 • Monipuolisuus: Vaikka vetoremmit ovat erityisen hyödyllisiä maastavedossa, ne soveltuvat myös muihin voimaharjoituksiin, kuten soutuihin ja leuanvetoihin. Tämä tekee niistä monipuolisen apuvälineen eri lihasryhmien vahvistamiseen.

 • Materiaalin kestävyys: Puuvillan kaltainen palttinasidos on kestävä ja tarjoaa hyvän pidon sekä tuntuman. Se kestää kovaa käyttöä ja pitää hyvin muotonsa, mikä takaa pitkän käyttöiän.

Maastaveto Vetoremmit sopivat kaikentasoisille harjoittelijoille, olitpa sitten aloittelija tai kokenut voimaharjoittelija. Ne ovat erityisen hyödyllisiä, jos haluat parantaa nostosuorituksiasi, suojata ranteitasi tai jos sinulla on ongelmia otteen pitämisessä raskaita painoja nostaessa.

Tuoteteidot:

 • Vetoremmin kokonaispituus 28 cm
 • Vetoremmin paksuus 3,5 cm
 • Pehmustettu vetoremmien silmukoiden ulkokehän sisäreunassa
 • Materiaalina: vahva puuvillainen palttinasidos
 • SKU: 18146

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja