Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

K 125cm ja Ø 35cm.

Nyrkkeilysäkki Dinox, 30kg

Laadukas nyrkkeilysäkki erikoisvahvalla PVC materiaalilla. Nyrkkeily vahvistaa lihaksia, parantaa kestävyyttä ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaasti. Mitat: K 125cm ja Ø 35cm.

159

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas nyrkkeilysäkki erikoisvahvalla PVC materiaalilla. Nyrkkeily vahvistaa lihaksia, parantaa kestävyyttä ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaasti. Mitat: K 125cm ja Ø 35cm.

Laadukas 30 kilon nyrkkeilysäkki on oiva valinta nyrkkeilytreeneihin

Tämä nyrkkeilysäkki on täydellinen lisä kotikuntoilutilaasi tai kuntosalille. Mattapintainen keinonahkamateriaali on valittu nyrkkeilysäkin materiaaliksi sen pitkäikäisyyden ja helpon huollettavuuden vuoksi. Tämä tekee nyrkkeilysäkistä investoinnin, joka kestää vuosia. Nyrkkeilysäkissämme on neljä vahvaa ripustusketjua, jotka varmistavat, että säkki pysyy tukevasti paikallaan. Ripustusketjut on kiinnitetty ripustushakasilla nyrkkeilysäkin vahvikepaloihin ommeltuihin ripustusrenkaisiin, mikä lisää säkin vakautta ja kestävyyttä. 

Tämä nyrkkeilysäkki on helppo asentaa. Ripustusketjut yhdistyvät kahdella ripustushakasella kiertohakaseen, ja kiertohakasesta on yksi jämäkkä ripustushakanen kattokiinnitystä varten. Asentaminen on siis helppoa, ja saat nyrkkeilysäkin nopeasti käyttöösi. Meiltä löytyy myös kattokiinnitystä varten laadukkaan Kattokannattimen, jonka löydät täältä

Nyrkkeily on erinomainen kuntoilumuoto monista syistä:

Nyrkkeily tarjoaa erinomaisen harjoituksen koko keholle. Se vahvistaa lihaksia, parantaa kestävyyttä ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaasti. Nyrkkeily on loistava tapa purkaa stressiä ja turhautumista. Lyöminen säkkiin voi auttaa vapauttamaan päivän paineita ja parantaa mielialaa. Nyrkkeily opettaa sinulle arvokkaita itsepuolustustaitoja ja lisää itsevarmuutta turvallisuuden tunteeseen. Nyrkkeily vaatii hyvää koordinaatiota ja reaktionopeutta, ja säännöllinen harjoittelu voi auttaa parantamaan näitä taitoja.

 Aloita treeni tänään ja tunne, kuinka voima, kunto ja itsevarmuus kasvavat huomattavasti!

Tuotetiedot:

 • Nyrkkeilysäkin korkeus: 125 cm
 • Nyrkkeilysäkin halkaisija: 35 cm 
 • Paino: 30 kg
 • Mattapintainen keinonahka
 • Sisältää ketjut ja ripustushakaset
 • SKU: 16101

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja