Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Lisävastusta treeniin

Painomansetit

Kaloreiden polttamiseen, voimatreenaukseen tai kuntoutukseen. Painomansetit ovat helppo tapa nostaa treenaamisen intensiivisyyttä. Kiinnitetään nilkkoihin tai ranteisiin tarranauhoilla.

Hinta alk.20
-33%29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Kaloreiden polttamiseen, voimatreenaukseen tai kuntoutukseen. Painomansetit ovat helppo tapa nostaa treenaamisen intensiivisyyttä. Kiinnitetään nilkkoihin tai ranteisiin tarranauhoilla.

Painomansetit soveltuvat kuntoutukseen ja voimatreenaukseen. Painomansetit ovat kaikkein suositelluin keino kontrolloituun voimatreenaukseen ja helppo tapa nostaa treenaamisen intensiivisyyttä. Näiden avulla voit sekä polttaa kaloreita että vahvistaa voimaasi. Painomansetteja voit käyttää sekä nilkoissa, että ranteissa. Parhaat treenit, joita tehdä painomansetit nilkoissa ovat jalkanostot, kyykyt, potkut ja etukyykyt. Nilkkapainoja ei suositella kuitenkaan juoksemiseen tai kävelyyn. Vaikkakin lisäpaino nilkoissa kuluttaa enemmän energiaasi, kun kävelet, ne rasittavat nilkkojen niveliä turhaan. 

Painomansetit kiinnitetään nilkkoihin tai ranteisiin antaakseen lisävastusta, kun teet harjoituksia. Paino on pehmusteiden sisällä suojaten nilkkaa ja antavat sinulle mahdollisuuden liikkua normaalisti. Kiinnitetään tarranauhalla, joten yksi koko sopii monen kokoisille.

Myydään kahden kappaleen seteissä.

Tuotetiedot:

 • Tarranauhakiristys
 • 2, 2.5 ja 3 kg painomanseteissa 2 tarranauhakiristystä
 • Saatavana olevat painot: 2, 2.5 ja 3 kg
 • Materiaali: polyesteri
 • Väri: musta / harmaa
 • Myydään pareittain

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja