Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Tumma harmaa tai harmaa

Palamatto Dinox, Huopa, 60,5x60,5x1,4cm

Helposti ja saumattomasti toisiinsa liitettävä palamatto, joista voit rakentaa koko huoneen kokoisen alueen tai vain osan tilaa.

Hinta alk.9,31
-6%9,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
2 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Laadukkaan oloinen tuote. Näyttää siistiltä lattialla. Napakat liitokset. Miellyttävä jalalle. Etukäteen huolehdin, liikkuisiko 3 m2 alue jumppaamisen...
  fi
  Lukkari T 8.6.2023
 2. Nopea toimitus ja tuote tilauksen mukainen.
  fi
  M K 12.4.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Helposti ja saumattomasti toisiinsa liitettävä palamatto, joista voit rakentaa koko huoneen kokoisen alueen tai vain osan tilaa.

Huopapalamatto kotikuntosaliin, sisätiloihin lasten leikkipaikan alle, toimistokuntoalueelle tai vaikka messuille. Tämä palamatto on todella miellyttävän tuntuinen jalkojen alla. Jokainen pala on 60,5 cm x 60,5 cm ja ne saa helposti ja saumattomasti liitettyä toisiinsa palapelireunan ansiosta.

Jokaisen palan mukana tulee 2 kpl reunalistoja, jotta uloimmat palat jäävät tasareunaisiksi ja siistin näköisiksi. Voit tehdä alustasta yksivärisen tai liittämällä erivärisiä mattopaloja toisiinsa.

Palamatossa on kestävä nukkapinta, se on helppo asentaa, vaihtaa ja pitää puhtaana. Palamattoa voi myös leikata esim. mattoveitsellä, joten sen saa sopimaan juuri haluttuun tilaan. Maton pohja on valmistettu korkealaatuisesta EVA-vaahtomuovista mikä on myrkytöntä, hajutonta ja lateksitonta.

Tuotetiedot:

 • Koko: 60,5 x 60,5 x 1,4 cm
 • Nukka: 4 mm 
 • EVA-pohja: 10 mm
 • Värivaihtoehdot: harmaa ja tumman harmaa
 • Osat liitettävissä helposti ja tiiviisti toisiinsa (palapelireunat)
 • Jokaisessa palassa mukana reunalistat (2 kpl / pala)
 • Materiaali: EVA-vaahtomuovi (myrkytön, hajuton ja lateksiton)

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja