Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Pituus 23cm

Pallopumppu Dinox, Neulaventtiilillä

Laadukas pallopumppu, joka on käytännöllisen kokonsa puolesta näppärä kuljettaa vaikka pelikassissa pelipaikasta toiseen.

9,90
Tuotenumero: HS17282

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas pallopumppu, joka on käytännöllisen kokonsa puolesta näppärä kuljettaa vaikka pelikassissa pelipaikasta toiseen.

Jämäkkärakenteinen pallopumppu, jonka pintamateriaali on kumipinnoitettu kahvaosalta. Ote on miellyttävä ja pitävä. Pumpun neulaventtiili on vaihdettavissa. Pallopumpun mukana tulee yksi neulaventtiili. Pallopumpun pituus on käytännöllisesti vain 20 cm + neulapää 3,8 cm. Kahvaosuuden halkaisija on 2,8 cm ja näin ollen optimaalinen kädelle. Kompaktin kokonsa ansiosta pallopumppu on näppärä säilyttää pelikasissakin kuskaten pelipaikasta toiseen. Laadukas pallopumppu, joka kuuluu joka kodin-, seuran- ja koulun varusteisiin.

Pumpattavan ilman määrällä on tärkeä merkitys erilaisissa palloilulajeissa, kuten jalkapallossa, koripallossa ja lentopallossa. Ilman määrä vaikuttaa pallon ominaisuuksiin, kuten sen kimmoisuuteen, lentorataan ja käyttäytymiseen pelissä. Tämän pallopumpun ansiosta saat paljon pelatut pallot taas näppärästi pumppailtua pelivalmiuteen.

Tuoteteidot:

 • Pallopumpun pituus 20 cm (+ neulapää 3,8 cm)
 • Pallopumpun halkaisija 2,8 cm
 • Mukana yksi kpl neulaventtiili
 • Paino: 95 g
 • SKU: 17282

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja