Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

15x15x50cm

Parkour Blokki Dinox, Estesetti, 10kpl

10 kpl setti numeroituja blokkeja joilla voi rakentaa esteratoja, temppuiluratoja ja pujotteluratoja.

149
Tuotenumero: HS17147

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

10 kpl setti numeroituja blokkeja joilla voi rakentaa esteratoja, temppuiluratoja ja pujotteluratoja.

Numeroidut Parkour blokit mahdollistavat mm. monenlaisten temppuratojen rakentelun

Lisäksi parkour blokit on suunniteltu tarjoamaan hauskaa aktiviteettia ja haastetta parkour temppuiluun sekä luovaan liikkumiseen. Erittäin kestävän ja silti pehmeän materiaalin ansiosta voit harjoitella hyppyjä, kuperkeikkoja, tasapainoilua ja muita temppuja turvallisesti. Jokaisessa blokissa on oma numeroitu pääty, joten voit luoda omia ratoja ja haasteita yhdistelemällä blokkeja eri järjestyksessä. Anna luovuutesi lentää ja suunnittele oma parkour-rata, joka tarjoaa haastetta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille. 

Soft blokit tarjoavat myös hauskaa ja aktiivista oppimista leikin varjolla. Lapset voivat liikutella blokkeja, järjestellä niitä numerojärjestykseen ja luoda omia leikkejä ja pelejä. Tämä on loistava tapa edistää motorisia taitoja ja samalla innostaa liikkumaan ilolla. 

Soft Blokit eivät rajoitu ainoastaan parkouriin ja temppuiluun. Ne toimivat loistavasti myös tasapainoharjoituksissa sekä rentouttavissa venyttelyissä tai vaikka punnerruksissa. Korota käsiäsi blokkien päällä tehdessäsi punnerruksia. Tämä lisää liikkeeseen vaikeustasoa ja pakottaa rintalihakset, olkapäät ja ojentajat työskentelemään enemmän. Tasapainoharjoituksissa Käytä blokkeja tasapainoalustana esimerkiksi yhden jalan kyykkyihin tai askelkyykyihin. Tasapainon ylläpitäminen aktivoi pieniä lihaksia ja parantaa kehonhallintaa. Venyttelyssä voit esimerkiksi asettaa blokit selän alle rullan tavoin ja venytellä selkä- ja rintalihaksia. Voit käyttää niitä istuimina, pöytinä tai rakentaa niistä tilapäisiä esteitä erilaisiin leikkeihin. Vain mielikuvitus on rajana näiden monipuolisten välineiden käytössä.

Tuotetiedot:

 • Setti sisältää 10 blokkia
 • Blokin mitat: 15 cm x 15 cm x 50 cm
 • Yhden blokin paino 0,5 kg
 • Kaikki blokit numeroitu
 • Materiaali helppohoitoinen 600D Oxford 100% polyamidi
 • Sisusmateriaali: erikoispehmeä vaahtomuovi 30 kg / m3 tiheydellä
 • SKU: 17147

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja