Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Pehmeät Askelsaarekkeet 6kpl

Tasapainoiluun ja jalkapohjien verenkierron aktivointiin nystyrälliset askelsaarekkeet. Hierovat miellyttävästi jalkapohjia sekä ovat pehmeät ja joustavat. Materiaali: kumi.

37,51
-6%39,90
Tuotenumero: HS13347-14640

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
1 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Erinomaiset tasapainonharjoittamiseen.
  fi
  M H 14.12.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tasapainoiluun ja jalkapohjien verenkierron aktivointiin nystyrälliset askelsaarekkeet. Hierovat miellyttävästi jalkapohjia sekä ovat pehmeät ja joustavat. Materiaali: kumi.

Nystyrälliset askelsaarekkeet hierovat miellyttävästi jalkapohjia kävellessäsi niillä. Ihanat lasten leikkeihin ja yhtä täydelliset aikuistenkin rentouttavaan hetkeen. Kumiset askelsaarekkeet ovat pitävät jalan alla ja luistamattomat lattialla. Setissä 6 kappaletta ja värinä moniväri.

Tuplahyödylliset askelsaarekkeet, jotka kehittävät tasapainoasi ja samalla aktivoivat jalkapohjien kautta verenkiertoasi. Pehmeät jalan alla joustavat puolipallon muotoiset askelsaarekkeet ovat mahtava väline myös lasten tasapainoiluun esteradoilla tai leikeissä.

Tuotetiedot:

 • Korkeus: 8 cm
 • Halkaisija: 18 cm
 • Setissä 6 kappaletta
 • Materiaali: kumi
 • Väri: moniväri

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja