Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Pehmustepatja Dinox, 200x100x10cm

Monikäyttöinen pehmustepatja niin voimisteluharjoitusalustaksi kuin lasten rengas- tai rekkitemppuiluhin alastulopehmusteeksi.

189
Tuotenumero: HS17426

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Monikäyttöinen pehmustepatja niin voimisteluharjoitusalustaksi kuin lasten rengas- tai rekkitemppuiluhin alastulopehmusteeksi.

Monikäyttöinen pehmustepatja pehmusteeksi lasten alastuloihin esimerkiksi rekki-, köysi- tai rengastemppuiluissa. Toimii myös erittäin hyvin jumppa-alustana sekä voimisteluliikkeiden harjoittelualustana.

Patja on riittävän paksu pehmentämään vähän kovemmankin alastulon. Patjan päällinen on PVC materiaalia, joka on vaivattoman helppo pitää puhtaana. Kantokahvat tekevät patjan siirtelystä vaivattoman, joten voit helposti muokata harjoittelutilaasi tarpeidesi mukaan harjoittelun aikana ja siirtää patjan pois harjoittelun jälkeen. Musta väri antaa tyylikkään ilmeen, mikä tekee tästä pehmustepatjasta erinomaisen lisän liikuntatiloihin ja kotiin. Tämä pehmustepatja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi lasten voimistelurenkaiden, trapetsien ja rekkitankojen kanssa tarjoten turvallisen alustan erilaisille temppuiluille. Patjan sisus on 8+2 cm erikosrakenteella. Patjan pohjassa hieman napakampi 2 cm kerros jonka päällä 8 cm pehmeämpi vaahtomuovikerros. Tämä on optimaalinen rakenne patjalle. 

Tuotetiedot:

 • Mitat: pituus 200 cm, leveys 100 cm, paksuus 10 cm
 • Väri: musta
 • PVC pinta
 • Kantokahvat
 • Piilovetoketju
 • SKU: 17426

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja