Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

100% ekologinen

Pelialusta Multisport

Asennus helppoa ilman liimaa tai teippiä. Toimii monien urheilulajien pelialustana! On mm. tenniksen kansainvälisen ITF:n hyväksymä. Valmistettu 100% kierrätysmateriaalista.

Hinta alk.7,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Alusta ostettiin juniori jääkiekkoilijalle vetoalustaksi. Normaali musta kiekko ei liiku ja liu’u hyvin vaan ”tarraa” alustaan. Street kiekko toimii h...
  fi
  Halonen V 19.5.2024
 2. Jääkiekon laukaisualustaksi takapihalle. Ei takertele märällä kelillä kuten PE muovilevy tai vaneri.
  fi
  Tikka A 21.11.2023
 3. Tosi hyvä
  fi
  M N 29.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Asennus helppoa ilman liimaa tai teippiä. Toimii monien urheilulajien pelialustana! On mm. tenniksen kansainvälisen ITF:n hyväksymä. Valmistettu 100% kierrätysmateriaalista.

Monikäyttöinen Multisport Pelialusta, eri lajien harrastamiseen, on erittäin kestävä alusta ja se takaa palloille hyvän pompinnan. Multisport palojen pinnoitus takaa hyvän pidon, jopa sateisina päivinä. Avoin rakenne taas takaa sen, että vesi ei jää alustan pinnalle. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. 100% kierrätettävää materiaalia, myrkytöntä ja hajutonta. Asentaminen on helppoa, eikä vaadi liimaa tai teippiä - palaset loksahtelevat kiinni toisiinsa helposti ja tukevasti. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Pelialusta Multisport on myös esimerkiksi tenniksen kansainvälisen kattojärjestön ITF:n hyväksymä! Soveltuu myös muihin urheilulajeihin kuten koripallo, salibandy, lentopallo, futsal, rullakiekko ynnä muut. Asentaminen on helppoa, eikä vaadi liimaa tai teippiä - palaset loksahtelevat kiinni toisiinsa helposti ja tukevasti. Erinomainen myös rullaluistinten kanssa. Soft Connection pelialusta on mainio valinta koulujen pihalle tai kotiin kun haluat tyylikkään harjoittelualustan lajisi harrastamiseen.

Valikoimassamme on sinistä, harmaata tai vihreää pelialustaa. Myymme pelialustaa kappaleittain ja yhden palan koko on 40 x 40 cm. Näin voit saada juuri haluamasi pelialueen laadukkaasta Multisport tuotteesta.

Huom: Alusta toimii pohjana myös talvella luistelujäälle. Voit jäädyttää kentän suoraan palojen päälle.

Tuotetiedot:

 • Yhden palan mitat: 40 x 40 cm
 • Esimerkkinä 6 palaa on noin 1 m² (0,96 m²)
 • Paksuus: 15,8 mm
 • Materiaali: polypropeeni
 • Käyttölämpötila: -40°C - +60°C
 • Sisä- tai ulkokäyttöön
 • Värit: sininen, harmaa, vihreä (saatavilla myös tilauksesta punaisena)
 • Takuu: 6 vuotta

Halutessasi voit kysyä asiakaspalvelusta myynti@dinox.fi tarjousta 5 cm leveisiin reunapaloihin koko pelialueen ympäri, jolloin pelialueen reunat ovat viistetyt ja siistinnäköiset.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja