Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

6x4m tai 8x5m

Peliareena Dinox, Ilmatäytteinen

Tapahtumiin, jalkapallo- tai sählyareenaksi 6x4m tai 8x5m Dinox Peliareena. Erittäin nopea täyttää ja tyhjentää kahden sähköpumpun avulla. Mukana säilytys-/kantokassi.

Hinta alk.1 490

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tapahtumiin, jalkapallo- tai sählyareenaksi 6x4m tai 8x5m Dinox Peliareena. Erittäin nopea täyttää ja tyhjentää kahden sähköpumpun avulla. Mukana säilytys-/kantokassi.

Peliareena on helppo säilyttää ja yhtä helppo pystyttää täyttöominaisuutensa ansiosta

Pelin aikana syntyvät reunataklaukset eivät satu, koska peliareenan reunat joustavat mukavasti. Dinox Peliareena on myös erinomainen tapahtumiin, jos halutaan rakentaa vaikka temppuilurata, jolloin peliareenan pehmeät laidat mahdollistavat pehmeän ominaisuutensa vuoksi myös niillä temppuilun. Mukaan voi ostaa pienet maalit ja toimii erinomaisesti esim. jalkapallo tai sählyareenana. 

Erittäin nopea täyttää tai tyhjentää muutamassa minuutissa mukana tulevien kahden sähköpumpun avulla. Areena on helppo varastoida mukana tulevaan säilytys/ kantokassissa. Peliareenasta on kaksi koko vaihtoehtoa.

Tuotetiedot:

  • Kaksi eri kokoa: pituus 6 m x leveys 4 m ja pituus 8 m x leveys 5 m
  • Sivujen halkaisija: 40 cm
  • Mukana kaksi sähköpumppua
  • Sisältää: säilytys/kantokassi

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja