Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Alumiiniset

Pikalukot Dinox, Ø50mm, Magneeteilla

Alumiiniset Pikalukot 50mm levytankoon on nopea ja käytännöllinen pikalukko magneettimekanismilla. Magneetit mahdollistavat lukkojen säilytyksen treenitelineen tolpassa sekä pitävät metalliset levypainot paikoillaan tangossa.

24,90
-11%27,90
Tuotenumero: HS17775

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
1 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Aluksi olin hieman epäileväinen näiden lukkojen suhteen mutta heti ensimmäisestä käyttö kerrasta tajusin että tässä oli jotain todella kohdallaan. Mag...
  fi
  Humina S 9.4.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Alumiiniset Pikalukot 50mm levytankoon on nopea ja käytännöllinen pikalukko magneettimekanismilla. Magneetit mahdollistavat lukkojen säilytyksen treenitelineen tolpassa sekä pitävät metalliset levypainot paikoillaan tangossa.

Nopeat ja helppokäyttöiset alumiiniset Pikalukot Magneeteilla on erinomainen valinta painonnostotangon lukoiksi. Voit säilyttää lukot vaikka treenitelineen tolpassa, sillä lukoissa olevat magneetit pitävät ne tolpassa kiinni. Magneetit myös kiinnittää metallisen levypainon itseensä, joten lukkoja ei tarvitse irroittaa kesken treenin lisätäksesi metallilisäpainoja. Alumiinilukoissa on äärimmäisen hyvä pito, joten painot pysyvät napakasti paikallaan tangossa. Soveltuvat Ø 50 mm levytankoon. 

Pikalukot aukeavat helposti ja ne ovat vaivattomat asettaa paikoilleen. Suljettuna sisäpinnalla oleva kumi pitää lukot ja levypainot todella tiukasti paikallaan.

Alumiinilukoissa on molemmin puolin kolme magneettia, jotka mahdollistavat niiden säilytyksen vaikka treenitolpassa. Magneettien avulla myös metallinen lisäpaino pysyy tukevasti kiinni tangossa, joten sinun ei tarvitse irroittaa lukkoja kesken treenin lisätäksesi metallilisäpainoja.

Tuotetiedot:

 • Sopii kaikkiin Ø 50 mm levytankoihin
 • Yhden lukon paino: n. 180 g
 • Materiaali: alumiini / kovamuovi / kumi
 • Väri: kulta / musta
 • Tuotemerkki: Dinox
 • Myydään pareittain
 • SKU: 17775

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja