Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Rebounder Pro 100x100cm

Palauttaa siihen heitetyn tai potkaistun pallon ja näin palloa ei itse tarvitse hakea jatkuvasti takaisin. Palauttimena toimii joustava verkko, joka on suunniteltu pallopeleissä käytettäville palloille.

30
-70%99,90
Tuotenumero: HS13195

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Palauttaa siihen heitetyn tai potkaistun pallon ja näin palloa ei itse tarvitse hakea jatkuvasti takaisin. Palauttimena toimii joustava verkko, joka on suunniteltu pallopeleissä käytettäville palloille.

Rebounder palauttaa siihen heitetyn tai potkaistun pallon takaisin. Palauttimena toimii joustava verkko, joka on suunniteltu pallopeleissä käytettäville palloille kuten jalkapalloille, koripalloille, pesäpalloille ja lentopalloille.

Rebounder Pro tekee pallottelusta yksinäänkin mielekästä puuhaa kun palloa ei itse tarvitse hakea jatkuvasti takaisin. Tässä rebounderissa on kestävä metallirunko. 

Tuotetiedot:

  • Koko: 100 x 100 cm
  • Teräskehys
  • Taittuu kasaan
  • SKU: 13195

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja