Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

600 x 152 x 2,5 cm

Voimistelumatto Dinox, Rullattava

Toimii erinomaisesti jumppa-alustana esimerkiksi joogassa, taistelulajiharjoituksissa, kuntoutuksessa, koulujen tai päiväkotien liikuntasaleissa, kotikuntoilussa kuin myös ryhmäliikuntalajiharjoitustiloissa tai koulutustiloissa.

422,06
-6%449
Tuotenumero: HS17721

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Toimii erinomaisesti jumppa-alustana esimerkiksi joogassa, taistelulajiharjoituksissa, kuntoutuksessa, koulujen tai päiväkotien liikuntasaleissa, kotikuntoilussa kuin myös ryhmäliikuntalajiharjoitustiloissa tai koulutustiloissa.

Helposti kasaan rullattava vinyylipintainen voimistelumatto. Vinyylimatossa on alapuolelle taitteet, jolloin sen rullaaminen kasaan ja säilytykseen on vaivatonta. Matto on helppo ottaa myös käyttöön rullaamalla se auki, eikä maton kulmat nouse ylös. Pinta on vinyyliä, joka on helppo puhdistaa. Mukaan tulee sidontavyö, jolla mattorullan saa pysymään kasassa säilytyksessä.

Paksuutta matolla on 2,5 cm, joten se toimii erinomaisesti jumppa-alustana erilaisissa liikunnallisissa harjoitteissa, joogassa, taistelulajiharjoituksissa tai kuntoutuksessa. Matto on erinomainen ratkaisu myös esimerkiksi koulujen tai päiväkoteihin liikuntasaleihin esim kuperkeikkojen ynnämuiden voimisteluliikkeiden harjoitteluun. Mattoa voi käyttää niin kotikuntoilussa kuin myös ryhmäliikuntalajiharjoitustiloissa tai koulutustiloissa.

Lisävarusteena voi tilata vinyyliteippirullan, jolla saa kätevästi tarvittaessa useamman maton pysymään yhdessä paikoillaan jos haluat tehdä matoista isomman harjoitusalan.

Vinyylipinnan ansiosta matto on hygieninen ja helposti puhdistettava.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 600 x 152 x 2,5 cm  
 • Materiaali: PE-muovi ja vinyyli
 • Helppo pitää puhtaana
 • Helppo säilyttää rullana
 • Mukaan tulee sidontavyö
 • Tuotemerkki: Dinox
 • SKU: 17721

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja