Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Usein kysytyt kysymykset
7.12.2022 Tuomo S,  Teemme rauhoittumis huonetta sairaalakoululle. Tarvitsemme seimä ja lattia pehmusteet, joita riehuja ei saa rikottua. Tilan koko 2mx3m. Onko teilöä tarjota tuotteita tähän tsrkoitukseen?
Hei Tuomo, Tuollaisia kohteita ollaankin todella paljon toteutettu. Sovitaan vielä tarkemmat speksit sähköpostitse ja laitan tarjousta tulemaan. -Tomi Dinoxilta.

Turvallisuutta lisäävä seinäpehmuste

Seinät ja muut kovat pinnat on usein hyvä pehmustaa voimistelusaleilla ja kouluilla turvallisuuden lisäämiseksi. Seiniä ja tolppia reunustavat pehmusteet tuovat turvallisuutta ja varmuutta lennokkaaseenkin harjoitteluun.

Minimoi haaverien riski ja pyydä tarjous mittatyönä teetettävistä pehmusteista sähköpostilla: myynti@dinox.fi

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja