Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Slide Pads Tumbl Trak Liukulevyt, 24x15cm

Liukulevyjen avulla voit kohdistaa harjoittelun monipuolisesti eri lihasryhmiin ja parantaa kehon voimaa ja kestävyyttä.

24,90
Tuotenumero: HS16955

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Liukulevyjen avulla voit kohdistaa harjoittelun monipuolisesti eri lihasryhmiin ja parantaa kehon voimaa ja kestävyyttä.

Slide Pads -liukulevyjen avulla voit kohdistaa harjoittelun eri lihasryhmiin ja parantaa kehon voimaa ja kestävyyttä monipuolisesti. Liukuliikkeet aktivoivat erityisesti keskivartalon syviä lihaksia, kuten vatsalihaksia ja selkälihaksia, samalla kun ne vahvistavat ja kehittävät jalkojen ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi voit käyttää liukulevyjä monipuolisesti erilaisissa liikkeissä, kuten eteenpäin ja taaksepäin liukuissa, sivuttaisliikkeissä sekä pyöreissä ja kierteisissä liikkeissä, mikä tarjoaa vaihtelua ja haastetta harjoitteluun.

Se, että Slide Pads -liukulevyt soveltuvat monen tasoiselle kuntoilijalle, niin erityisen suosittuja liukulevyt ovat voimistelu-, cheerleading-, tanssi- ja taistelulajien treenivarusteena. Liukulevyt ovat 24 cm pitkät ja 15 cm leveät, joten ne istuvat juuri sopivasti jalan tai käden alle. Vaikka liukulevyt ovat korkealaatuista kovamuovia, niin suositeltavaa on käyttää liukulevyjä jonkin voimistelumaton-, palamaton,- jumppamaton tai ihan perusmaton päällä.

Slide Pads -liukulevyt vahvistavat mm. seuraavia lihaksia:

 • Keskivartalon vahvistaminen: Liukulevyjä voidaan käyttää monipuolisesti erilaisten vatsalihasten ja selkälihasten harjoitteluun. Esimerkiksi voimistelija voi asettaa liukulevyt jalkojensa alle ja suorittaa liukuja eteenpäin ja taaksepäin, mikä vahvistaa keskivartalon lihaksia. Esimerkiksi voimistelu vaatii vahvan ja vakaan keskivartalon.
 • Liikkuvuuden ja notkeuden parantaminen:  Liukulevyjä voidaan käyttää venyttelyyn ja liikkuvuusharjoituksiin esimerkiksi avaamalla lonkkaniveliä sivuliukuliikkeillä tai parantamalla kyykkytekniikkaa taaksepäin liukuliikkeillä. Esimerkiksi voimistelijat tarvitsevat hyvää liikkuvuutta ja notkeutta suorittaakseen monimutkaisia liikkeitä.
 • Jalkojen voiman kehittäminen: Liukulevyjä voidaan käyttää jalkojen voiman kehittämiseen esimerkiksi tekemällä liukuliikkeitä eteenpäin, taaksepäin tai sivulle. Esimerkiksi voimistelijat tarvitsevat voimaa jaloistaan suorittaakseen hyppyjä, käännöksiä ja muita liikkeitä. 
 • Koordinaation ja tasapainon parantaminen: Liukulevyjä voidaan käyttää tasapainoharjoituksiin esimerkiksi asettamalla ne käsi- tai jalkapohjien alle ja suorittamalla erilaisia liikkeitä ylläpitäen samalla tasapainoa. Esimerkiksi voimistelu vaatii hyvää tasapainoa ja koordinaatiota. 
 • Harjoittelun monipuolistaminen: Liukulevyjä voidaan käyttää myös monipuolistamaan harjoittelua lisäämällä haastetta erilaisiin perinteisiin liikkeisiin, kuten punnerruksiin, kyykkyihin ja ponnistuksiin.

Tuotetiedot:

 • Pituus: 24 cm
 • Leveys: 15 cm
 • Materiaali: liukas muovipohja, 120 mm vaahtomuovipäällinen
 • Sisältää 2 kpl / pakkaus
 • Väri: Musta / sininen
 • Paino: 227 g
 • SKU: 16955

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja