Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Space Saver Gym Seinäkisko

Pieni kuntosalitilaihme kotiisi! Seinään kiinnitettävä Space Saver Gym tarjoaa monipuolisen vastuskuminauhatreenin. Helppo korkeuden säätö. Kiskoja on setissä kaksi.

129
Tuotenumero: HS14856

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
1 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Todella monipuolinen käyttää ja kompaktin kokoinen. Hyvä ostos! Ainoa miinus paketin mukana tulleet ruuvit jotka ruuvatessa katkesivat.
  fi
  Kotola M 17.1.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Pieni kuntosalitilaihme kotiisi! Seinään kiinnitettävä Space Saver Gym tarjoaa monipuolisen vastuskuminauhatreenin. Helppo korkeuden säätö. Kiskoja on setissä kaksi.

Seinäkiinnitteinen Space Saver Gym on monipuolisen vastuskuminauhatreenin mahdollistava tilaihme kotiisi. Ankkurikiskoissa on metalliset koukkuankkurit, joissa on helppo klikki-mekanismi korkeuden siirtoa varten. Näin pystyt nopeasti muuttamaan vastuskuminauhalla treenattavien lihasten kohdetta. Kiskoja on setissä kaksi.

Space Saver Gym on seinään kiinnitettävällä ankkurikiskolla ja nimensä mukaisesti pieni kuntosalitilaihme, joka mahdollistaa esimerkiksi vastuskuminauhalla todella monipuolisen treenin.

Kiskoja on setissä kaksi, joissa molemmissa helpolla klikki-mekanismilla siirrettävät vastuskuminauhan metalliset koukkuankkurit. Koukkuankkureita siirtämällä kiskoa pitkin saat vastuskuminauhan optimaalliselle korkeudelle ja näin pystyt nopeasti muuttamaan vastuskuminauhalla treenattavien lihasten kohdetta.  

Tuotetiedot:

 • 2 x ankkurikisko
 • Kiskon mitat: pituus 92 cm x leveys 2,5 cm
 • Mukana 2 x koukkuankkuri
 • Kiinnitysruuvit
 • Vastuskuminauhat eivät sisälly pakettiin
 • SKU: 14856 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja