Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Mukana asennusohjeet

Tasapainoliina Slackline Dinox, 15m

Monipuolista kuntoilua, joka kehittää tasapainoa, koordinaatiota sekä keskivartalon voimaa. Max kantavuus jopa 200 kg.

46,91
-6%49,90
Tuotenumero: HS18166

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Monipuolista kuntoilua, joka kehittää tasapainoa, koordinaatiota sekä keskivartalon voimaa. Max kantavuus jopa 200 kg.

Dinox Slackline 15 m setti, joka koostuu kahdesta liinasta. Tasapainoliina mahdollistaa hauskan ja tehokkaan tavan parantaa tasapainoa, kehon koordinaatiota ja keskivartalon voimaa. Liina on helppo ja nopea asentaa sekä säätää lukkiutuvalla räikällä. Tasapainoliina on myös kompaktin kokoinen setti, joka on helppo kuljettaa mukana ihan minne vain kuljet.

Koe monipuoliset harjoitukset ja nauti ulkona treenaamisesta. Tasapainoile siis myös stressisi pois ja keskittyminen kohdilleen, koska tämä laji vaatii täyden huomiosi ja keskittymisesi, jolloin on helppo unohtaa kaiken muun. Aloita uusi seikkailu tasapainon maailmassa Slacklinen kanssa!

15 metriä pitkä Dinox tasapainoliina tasapainoharjoitteluun. Nuorallakävely kehittää tasapainoa, jonka merkitys vaan korostuu ikääntyessä. Nuorallakävely on myös hikistä kuntoilua, koska siinä täytyy käyttää kaikkia lihaksia ja laji sopii monelle. Liina on 5 cm leveä ja se kiinnitetään esimerkiksi puiden väliin. Tasapainoliinaa käytetään useissa urheilulajeissa oheisharjoitteena kehonhallinnan ja tasapainon kehittämisessä. Liinalla kävelyn voi oppia melkein kuka vaan, jos sinnikkyyttä riittää. Aluksi liina kannattaa loukkaantumisen ehkäisemiseksi sijoittaa matalalle, vain aavistuksen maanpinnan yläpuolelle.

Nuoralla kävelyyn pituutta riittää 12,5 metriä. Loput 2,5 metriä jää kiinnitystä varten. Hyvä slackline ensi kertaa nuoralla kävelyä kokeileville sekä edistyneimmille. Täältä löydät Slacklinen asennusohjeen.

Tuotetiedot:

 • Tasapainoliinan pituus: 15 metriä (12,5 m nuoralläkävelyyn ja 2,5 m kiinnitykseen)
 • Tasapainoliinan leveys: 5 cm
 • Tasapainoliinan vetolujuus: 5 kN (Max kuormitus 200 kg)
 • Tasapainoliinan materiaali: Polyester
 • Setin paino: 3 kg 
 • Setissä turvalukitteinen räikkä kiinnitystä varten
 • Mukana suoja slackline räikkä kiristysmekanismille
 • Pakkauksessa mukana slackline tasapainoliinan asennusohje
 • SKU: 18166

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja