Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Säärilihasten vahvistamiseen

Tib Bar Dinox, Säärilihasvahvistin, 50mm

Treenaa etummaisia säärilihaksiasi samalla parantaen nilkkojesi joustavuutta ja liikkuvuutta. Vahvat säärilihakset vähentävät polvien kuormitusta.

39,90
Tuotenumero: HS17459

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
4 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. En saanut oikein toivottua, harjoitetta. Forkkuja sillä pystyy tekemään, ei ollut turha ostos
  fi
  Mäkelä M 11.3.2024
Usein kysytyt kysymykset
27.1.2024 Markku M,  Minkä kokoiselta penkiltä (korkeus) harjoitus pitäisi tehdä
Hei Markku. Korkeudella ei sinänsä muuten ole väliä, mutta toki senverran on hyvä olla korkeutta, että saa hyvän venytyksen alaspäin jaloille. Esimerkiksi normaali kuntosalin tasapenkki on hyvä korkeus eli noin 40 cm. Mukavia treenihetkiä!

Treenaa etummaisia säärilihaksiasi samalla parantaen nilkkojesi joustavuutta ja liikkuvuutta. Vahvat säärilihakset vähentävät polvien kuormitusta.

Vahvista Tib Barilla etummaisia säärilihaksia ja paranna siten nilkkojesi nivelsiteiden ja jänteiden joustavuutta ja liikkuvuutta. Tämä voi auttaa suojaamaan näitä alueita vammoilta ja ehkäisemään sekä kuntouttamaan sääriluun ja polvien kiputiloja. Monet unohtavat harjoittaa säärilihaksiaan, jopa ammattiurheilijat ja kehonrakentajat. Heikko sääriluun lihaksisto voi aiheuttaa monenlaisia haittoja, kuten lonkan, polven, sääriluun oireyhtymän ja nilkan kipua. Dinox Tib Bar soveltuu parhaiten kenkäkoosta 40 ylöspäin.

Mitä tarkoittaa säärilihas? Tibialis anterior on etummainen säärilihas. Se alkaa nilkasta ja kulkee sääriä pitkin polveen. Käytät säärilihasta, kun yrität vetää varpaitasi polvea kohti. Säärilihas on vastine reiden takaosassa oleville pohjelihaksille. Se imee suuren osan voimasta, joka syntyy, kun laskeudut jaloillesi. Eli kun juokset, kävelet ja hyppäät.

Miksi säärilihaksia tulisi harjoittaa? Alusta alkaen sääriluun lihasten treenaaminen auttaa suojaamaan kehon tukirakennetta ja parantamaan päivittäistä elämää. Erityisesti urheillessa, lenkkeillessä tai voimaharjoituksissa vahvat säärilihakset vähentävät polvien kuormitusta, oli kyse sitten portaiden nousemisesta, kävelystä, juoksusta tai hyppimisestä.

Miten voit treenata säärilihaksiasi? Tib Bar on erinomainen väline säärilihasten treenaamiseen. Se toimii ikään kuin käsipaino, mutta nilkoille. Tib Bar mahdollistaa harjoittelun koko liikeradalla ja siihen voi lisätä painoja tarpeen mukaan. Näin voit harjoitella oikealla vastuksella vahvistaaksesi säärilihaksia pysyvästi.

Laaja liikealue voi myös parantaa nilkkojen liikkuvuutta, mikä vaikuttaa myönteisesti muihin harjoituksiin, kuten kyykkyihin. Usein nilkan liikkuvuus rajoittaa tätä liikerataa. Lisäksi se vahvistaa nilkkoja. Painavien perusharjoitusten, kuten kyykkyjen ja maastavetojen, aikana voit tuottaa enemmän voimaa lantiolta ja polvilta ilman sääriluun, nilkan tai jalkojen kipuja.

Tuotetiedot:

 • Nilkan päälle tuleva tanko pehmustettu
 • Tib Bar soveltuu 50 mm levypainoille
 • Materiaali: Pulverimaalattu metalli
 • Tuotteen paino: 3 kg
 • Soveltuu koon 40+ jalalle
 • SKU: 17459

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja