Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Urheiluteippi Dinox, 10m x 38mm

Urheiluteippauksen päätehtävä on tukea niveltä ja rajoittaa sen liikettä. Teipin hyvä liimautuvuus ja pieni joustavuus takaavat teipin toimivuuden kovassakin käytössä.

2,90
Tuotenumero: HS12683-13299

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Urheiluteippauksen päätehtävä on tukea niveltä ja rajoittaa sen liikettä. Teipin hyvä liimautuvuus ja pieni joustavuus takaavat teipin toimivuuden kovassakin käytössä.

Monikäyttöinen urheiluteippi aktiiviselle liikkujalle, jossa on hyvä liimautuvuus sekä pieni joustavuus, jotka takaavat teipin toimivuuden kovassakin käytössä. Rullassa on 10 m teippiä, jonka leveys on 38 mm. Myydään kappaleittain.

Urheiluteippaus on nimensä mukaisesti urheilusuorituksissa tai muissa vastaavissa tilanteissa käytettävä keino, joissa tarvitaan hetkellistä tukea. Urheiluteippiä pidetään iholla kiinni yleensä vain muutamia tunteja toisin kuin kinesioteippiä jota voidaan käyttää päiviä tai jopa viikkoja. Esimerkiksi koripalloilijalta voidaan urheiluteipata nilkka, polvi tai olkapää ennen peliä, jotta nilkka kestäisi paremmin nopea tempoisia käännöksiä ja pelin loputtua teippi voidaan ottaa pois. Urheiluteippausta voidaan käyttää myös monenlaisten vammojen ja sairauksien hoitoon, mukaan lukien nyrjähdykset ja venähdykset, jännetulehdus ja bursiitti. Kaiken tasoiset ja ikäiset urheilijat sekä kuntoilijat voivat hyötyä urheiluteippauksesta, mukaan lukien ammattiurheilijat, amatööriurheilijat ja vapaa-ajan urheilijat.

Urheiluteippausta voidaan käyttää myös kuntoutuskeinona. Sitä käytetään nivelen tukemisen lisäksi muun muassa lihasepätasapainon hoitamiseen ja puutteellisen neuraalisen (hermostollisen) kontrollin parantamiseen. Teippauksella pystytään sekä ohjaamaan nivelen liikkeet oikeansuuntaisiksi tai estämään ne jopa kokonaan. Vammoja teipatessa, esimerkiksi revähdyksiä, stabiloidaan (vakautetaan) liikesuunta jossa vamma on syntynyt ja nivelen liikkuvuus pyritään säilyttämään kivuttomissa liikesuunnissa.

Tuotetiedot:

  • 38 mm leveys
  • 10 m rullassa
  • Myydään kappaleittain
  • Väri: valkoinen

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja