Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Max kantavuus 150kg

Vatsalihaspyörä Dinox Pro

Voimapyöränäkin tunnettu monipuolinen kuntoiluväline vartalon ydinlihasten, eli core-lihasten vahvistamiseen, jotka muodostavat tukipilarin koko vartalon ympärille.

14,90
-25%19,90
Tuotenumero: HS17393

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Paras rulla mitä olen käyttänyt
  fi
  Ericsson K 20.6.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Voimapyöränäkin tunnettu monipuolinen kuntoiluväline vartalon ydinlihasten, eli core-lihasten vahvistamiseen, jotka muodostavat tukipilarin koko vartalon ympärille.

Vatsalihaspyörä Dinox Pro on uskomattoman monipuolinen kuntoiluväline kokonaisvaltaiseen kehon lihaskuntoharjoitteluun. Vatsalihaspyörä, jonka tunnetaan myös voimapyöränä koostuu kolmesta pyörivästä pyörästä ja metallirunkoisesta kahvaosuudesta. Kolmipyöräinen vatsalihaspyörä antaa alottelevallekin kuntoilijalle hieman stabiilimman tuntuman kokonaisleveydeltään 9 cm leveän rengaspintansa ansiosta. Renkaiden ulkopinta on kumia, joten lattiapintapito on hyvä rullatessa. 12 cm pitkät otekahvat ovat hieman muotoillut ja pehmustetut. Näin ollen otemukavuus on hyvä kaiken kokoisille käsille. Mukana on myös kooltaan 30 x 35 x 1 cm pehmustealusta, joka tekee miellyttäväksi polvilteen alkavan vatsapyöräharjoitteen. 

Yllättävän monipuolisen kuntoiluvälineen vatsalihasrullasta tekee se kuinka monia lihaksia se vahvistaa. Vartalon ydinlihakset, eli core-lihakset ovat lähtökohtaisesti treenin keskiössä olevat lihakset. Lihakset, jotka muodostavat tukipilarin koko vartalon ympärille. Nämä lihakset ovat keskeisiä hyvän ryhdin ylläpitämisessä, tasapainossa ja liikkeen hallinnassa. Kehon ydinlihakset koostuvat useista eri lihaksista, joista tärkeimpiä ovat:

 • Syvät vatsalihakset, jotka sijaitsevat vatsan sisimmässä kerroksessa ja ne toimivat kuin luonnollinen korsetti, tukeuttaen ja vakauttaen vatsaonteloa.

 • Selkälihakset, jotka kulkevat selkärangan molemmin puolin ja auttavat ylläpitämään hyvää ryhtiä sekä tarjoavat tukea selälle eri liikkeissä.

 • Vinot vatsalihakset, jotka kulkevat vinoon vatsan alueella ja auttavat vartalon kiertoa ja kylkikumarrusta.

 • Suorat vatsalihakset, jotka kulkevat vatsan etuosassa ja ovat vastuussa vartalon eteenpäin taivuttamisesta.

 • Lantionpohjan lihakset, jotka sijaitsevat lantion alueella ja ovat tärkeitä virtsanpidätyskyvyn ylläpitämisessä sekä vartalon tukemisessa.

 

Vatsalihaspyörä, eli voimapyörä tai vatsalihasrulla ei vaikuta vain vartalon core-lihaksiin, vaan myös olkapäihin, käsivarsiin ja jopa jalkalihaksiin, kun yrität pitää tasapainon rullatessa. Samalla parannat siis myös tasapainoasi, joka vaikuttaa kehonhallintaan ja koordinaatioon. Jos haluat lisähaastetta kehittymisesi mukaan, niin tee rullaaminen lähtöasentona seisonta-asento polvilteen lähdön sijaan. Vielä astetta enemmän haastetta saat, kun puet päällesi painoliivin tai selkärepun johon lisäät esimerkiksi levypainoja. Vatsalihaspyörä Dinox Pro:n kantavuus on jopa 150 kg. 

Vatsalihaspyörä tarjoaa tehokkaan ja haastavan lihaskuntotreenin, joka auttaa polttamaan kaloreita, lisäämään lihasvoimaa ja parantamaan kuntoa. Parasta on myös se, että vatsalihaspyörä on kompaktin kokoinen treeniväline ja näin ollen voi kulkea mukanasi minne vaan.

Muistathan kuitenkin aina aloittaa harjoittelun varovaisesti ja noudattaa oikeaa tekniikkaa, kuten keskityt pitämään keskivartalon tiukkana hyvässä ryhdissä, jotta selkä ei pääse notkahtamaan. Näin vältät loukkaantumiset ja saat parhaat tulokset. 

Tuotetiedot:

 • Renkaan halkaisija 15,5 cm
 • Renkaiden kokonaisleveys 9 cm
 • Renkaiden pinta kumitettu
 • Otekahvojen runkomateriaali metalliputki, joka kulkee runkona läpi koko voimapyörän
 • Otekahvojen pituus 12 cm
 • Otekahvojen paksuus noin 3,2 cm
 • Otekahvojen pinta pehmustettu
 • Mukana 30 x 35 x 1 cm pehmustealusta
 • Max kantavuus 150 kg
 • SKU: 17393

Saatavilla myös hieman sirorakenteisempi ja edullisempi Vatsalihasrulla Dinox, jonka max kantavuus on 100 kg. Tuotteessa samoin myös läpi rungon kulkeva metalliputki, jossa ergonoimisesti muotoillut otekahvat antavat hyvän pidon treenille.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja