Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Vatsalihasrulla Dinox

Monipuolinen kuntoiluväline kokonaisvaltaiseen kehon lihaskuntoharjoitteluun, jolla saat kehitettyä vartalon ydinlihakset, eli core-lihakset. Samalla vahvistat myös tasapainoasi, joka vaikuttaa kehonhallintaan ja koordinaatioon.

9,90
-23%12,90
Tuotenumero: HS12633

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.5
2 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Aluksi tuntui, että rullien välistä olisi puuttunut osa, mutta kyllä tuo noinkin on toiminut ihan ok.
  fi
  T A 6.4.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Monipuolinen kuntoiluväline kokonaisvaltaiseen kehon lihaskuntoharjoitteluun, jolla saat kehitettyä vartalon ydinlihakset, eli core-lihakset. Samalla vahvistat myös tasapainoasi, joka vaikuttaa kehonhallintaan ja koordinaatioon.

Vatsalihasrulla eli Vatsalihaspyörä Exercise Wheel on loistava kuntoiluväline kokonaisvaltaiseen kehon lihaskuntoharjoitteluun, jolla saat kehitettyä vartalon ydinlihakset, eli core-lihakset. Vatsalihasyörässä on kaksi kahvaa, joissa hyvä ergonominen muotoilu, sekä hyvin otteen pitävä pintastruktuuri. Vatsalihaspyörä koostuu kahdesta pyörivästä pyörästä, joissa on myös hyvä pintastruktuuri. Vatsalihasrulla on kompaktin kokoinen ja siksi helppo kuljettaa sinne missä on mukavinta treenata.

Yllättävän monipuolisen kuntoiluvälineen vatsarullasta tekee se kuinka monia lihaksia se vahvistaa. Vartalon ydinlihakset, eli core-lihakset ovat lähtökohtaisesti treenin keskiössä olevat lihakset. Lihakset, jotka muodostavat tukipilarin koko vartalon ympärille. Nämä lihakset ovat keskeisiä hyvän ryhdin ylläpitämisessä, tasapainossa ja liikkeen hallinnassa. Kehon ydinlihakset koostuvat useista eri lihaksista, joista tärkeimpiä ovat:

 • Syvät vatsalihakset, jotka sijaitsevat vatsan sisimmässä kerroksessa ja ne toimivat kuin luonnollinen korsetti, tukeuttaen ja vakauttaen vatsaonteloa.

 • Selkälihakset, jotka kulkevat selkärangan molemmin puolin ja auttavat ylläpitämään hyvää ryhtiä sekä tarjoavat tukea selälle eri liikkeissä.

 • Vinot vatsalihakset, jotka kulkevat vinoon vatsan alueella ja auttavat vartalon kiertoa ja kylkikumarrusta.

 • Suorat vatsalihakset, jotka kulkevat vatsan etuosassa ja ovat vastuussa vartalon eteenpäin taivuttamisesta.

 • Lantionpohjan lihakset, jotka sijaitsevat lantion alueella ja ovat tärkeitä virtsanpidätyskyvyn ylläpitämisessä sekä vartalon tukemisessa.

Vatsalihasrulla, joka tunnetaan myös voimapyöränä ja vatsalihaspyöränä ei vaikuta vain vartalon core-lihaksiin, vaan myös olkapäihin, käsivarsiin ja jopa jalkalihaksiin, kun yrität pitää tasapainon rullatessa. Samalla parannat siis myös tasapainoasi, joka vaikuttaa kehonhallintaan ja koordinaatioon. Jos haluat lisähaastetta kehittymisesi mukaan, niin tee rullaaminen lähtökohtaisesti seisonta-asennosta polvilteen lähdön sijaan. Vielä astetta enemmän haastetta saat, kun puet päällesi painoliivin tai selkärepun johon lisäät esimerkiksi levypainoja. 

Vatsalihaspyörä tarjoaa tehokkaan ja haastavan lihaskuntotreenin, joka auttaa polttamaan kaloreita, lisäämään lihasvoimaa ja parantamaan kuntoa. Parasta on myös se, että vatsalihaspyörä on kompaktin kokoinen treeniväline ja näin ollen voi kulkea mukanasi minne vaan.

Muistathan kuitenkin aina aloittaa harjoittelun varovaisesti ja noudattaa oikeaa tekniikkaa. Keskityt huolella pitämään keskivartalon tiukkana hyvässä ryhdissä, jotta selkä ei pääse notkahtamaan. Näin vältät loukkaantumiset ja saat parhaat tulokset. 

Tuotetiedot:

 • Renkaan halkaisija 18 cm
 • Renkaiden kokonaisleveys 4,5 cm
 • Renkaiden pinta 3 mm syvä pintastruktuuri
 • Otekahvojen runkomateriaali metalliputki, joka kulkee runkona läpi koko vatsalihasrullan
 • Otekahvojen pituus 10 cm
 • Otekahvojen paksuus noin 2,5 cm
 • Otekahvojen pinta ergonomisesti muotoiltu
 • Max kantavuus 100 kg
 • SKU: 12633 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja