Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Verkot mittojen mukaan Seikkailuradoille ja Pelikentille

390
Tuotenumero: HS15262

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Verkot tarpeen ja mittojen mukaan suojaverkoiksi ja urheiluverkoiksi

Turvallisuus on seikkailuratojen ja pelikenttämaailman tärkeimpiä asioita. Meiltä laaja valikoima erinnäisiä verkkoja kenttäkoosta riippumatta aina isoista kentistä, kouluihin ja pienempiin taloyhtiöpelikenttiin. Suojaverkot on saatavilla myös seikkailuradoille, trampoliinikeskuksiin, leikkikeskuksiin ja pelihalleihin sekä maaleihin. Verkot toteutetaan tarpeen, vaatimusten ja mittojen mukaan. Verkkoja on saatavilla sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Meiltä kestävät suojaverkkoratkaisut eri käyttökohteisiin kuten seikkailuradoille, trampoliinikeskuksiin ja leikkikeskuksiin. Urheilukäyttöön tarkoitettuja suojaverkkoja käytetään liikuntahalleissa, palloiluhalleissa, koulujen liikuntasaleissa, tennishalleissa sekä muissa kohteissa joissa halutaan estää pallojen karkailu kentältä ja samalla suojella urheilutapahtumaa seuraavaa yleisöä. Suojaverkko on saatavilla eri silmäkoolla ja halutun paksuisena. Suojaverkko soveltuukin useisiin eri liikuntalajeihin (koripallo, lentopallo, salibandy, jalkapallo, futsal, pesäpallo jne.). 

Urheiluverkkoa käytetään esimerkiksi jakamaan kaksi salibandykenttää tai päätyverkkona estämässä pallojen karkailu pois kentältä. Helposti eri kiinnikkeillä kiinnitettävät mahdollistavat turvallisen pelaamisen ja suojaavat kulkuväyliä, katsomoa sekä muita kohteita joita halutaan suojata karkailevilta palloilta. 

Urheilukäyttöön suunnitellut suojaverkot sopivatkin palloiluhalleihin, koulujen liikuntasaleihin sekä liikuntahalleihin suojaamaan ja estämään pallojen karkailu. Suojaverkko on mahdollista kiinnittää esimerkiksi jakamaan kahta kenttää, toimimaan päätyverkkona tai suojaamaan katsomossa olevaa yleisöä.

Esimerkkihinnoittelu on tehty vain verkkoon, jonka mitta on:

 • 70 cm x 15 m
 • Silmäkoko: 50 mm

Tuotetiedot:

 • UV suojattu
 • 100% Polyamidi
 • Solmusidoksinen verkko
 • SKU: 15262

Toteutamme verkot juuri sinun tarpeisiin. Ota yhteyttä (myynti@dinox.fi) ja pyydä tarjous!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja