Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Lihasvoima- ja nopeusharjoitteluun

Voimakuminauha Dinox Heavy

Etenkin toiminnalliseen lihasvoima- ja nopeusharjoitteluun, jossa tarvitaan kovaa vetovastusta. Voimakuminauhat tarjoavat paljon enemmän vastusta muihin kuminauhoihin verrattuna.

9,40
-76%39,90
Tuotenumero: HS14717-2

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
2 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Yllätyin sinisen nauhan jäykkyydestä kun kannattelee aikalailla keskiverto miehenkin painon. Treenaan vihreällä koska se antaa sopivasti lisäapua "mus...
  fi
  L J 27.2.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Etenkin toiminnalliseen lihasvoima- ja nopeusharjoitteluun, jossa tarvitaan kovaa vetovastusta. Voimakuminauhat tarjoavat paljon enemmän vastusta muihin kuminauhoihin verrattuna.

Heavy Voimakuminauha painonnostoon tai avustamiseen, jotka tarjoavat paljon enemmän vastusta muihin kuminauhoihin verrattuna. Voimanauhoja käytetään etenkin toiminnalliseen lihasvoima- ja nopeusharjoitteluun, jossa tarvitaan kovaa vetovastusta. Voimakuminauhaharjoitteluun voi yhdistää muiden kuntoiluvälineiden käyttöä, esimerkiksi painonnostoon vastusta lisäämään. Lisäksi näitä käytetään leuanvedossa liikettä avustamaan. 

Dinox Voimakuminauha on lenkin muotoinen suljettu kuminauha. Nämä voimakuminauhat ovat todella kestäviä 105 cm pitkiä lenkkejä ja nauhaa voi venyttää jopa 250 % lepopituudesta.

Tuotetiedot:

 • Kuminauhalenkin pituus: 105 cm
 • Kokonaispituus: 210 cm
 • Voimakuminauhavaihtoehdot:
  • Extra Strong 65 mm - vetovastus 125 kg
 • Myydään yksittäin

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja