Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Voimistelurenkaat Dinox Pro

Standardien mukaisilla mitoilla valmistetut kevyet, kestävät ja otepidoltaan erinomaiset puiset voimistelurenkaat. Renkaat ovat yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista harjoitteluvälineistä.

39,90
-20%49,90
Tuotenumero: HS12984

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
21 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Asialliset renkaat ja säätöhihnat.
  fi
  Pellonpää J 19.2.2024
 2. Laadukkaat renkaat ja nauhat. Numerointi helpottaa säätämistä.
  fi
  Salminen P 19.2.2024
 3. On hyvät..ostin toisiksi ettei tarvitse jatkuvasti säädellä korkeutta..
  fi
  T M 12.2.2024
 4. Lapsille mieluinen joululahja! 5/5
  fi
  A S 28.12.2023
 5. Ensimmäiset renkaat huonolaatuiset, mutta sain nopeasti tilalle uudet.
  fi
  Ala-uotila S 12.12.2023
 6. Renkaiden laadussa on parannettavaa materiaali ei ole tasalaatuista ja on riski saada tikku käteen. ...
  fi
  Viitasalo M 2.10.2023
  Dinox: Hei, Kiitos palautteestasi. Todella harmillista ku...
 7. 5
  fi
  Enroth M 5.9.2023
 8. Huippu renkaat ja remmit meinasin jo passilla alkaa vetää renkaita vaateriin mut ei tarvinnukkaa ku oli mitta taulokot remmeissä
  fi
  Juvonen H 26.5.2023
 9. Laadukas tuote ja nopea toimitus. Ei ongelmia
  fi
  K T 21.3.2023
 10. Aivan erinomaiset puiset renkaat!
  fi
  Julin M 22.2.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Standardien mukaisilla mitoilla valmistetut kevyet, kestävät ja otepidoltaan erinomaiset puiset voimistelurenkaat. Renkaat ovat yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista harjoitteluvälineistä.

Puiset Dinox Voimistelurenkaat irtohihnoilla ovat yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista harjoitteluvälineistä. Renkailla treenaaminen kehittää monia eri lihaksia sekä tasapainoa ja kehonhallintaa. Lisäksi voimistelurenkaat ovat kestosuosikki lasten leikki- ja liikuntavälineenä.

 

Dinox Voimistelurenkaat tarjoavat käyttäjälleen kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) standardien mukaisilla mitoilla valmistetut kevyet, kestävät ja otepidoltaan erinomaiset puiset voimistelurenkaat. Nämä ovat aktiivitreenaajan oikea valinta!

Helpon asennuksen lisäksi irtohihnan etu on se, että lukon etäisyyttä renkaasta voi säätää niin, ettei se hankaa käsivartta esimerkiksi dipeissä tai punnerruksissa. Hihnoissa on numerointi helpottamaan oikean korkeuden löytämisen molemmissa hihnoissa. Vinkki: jollet halua kiinnittää renkaita kattorakenteisiin, niin mm. ovirekki toimii loistavasti renkaiden kanssa.

Voimistelurenkaiden hyödyt:

 • Voima ja kestävyys: Voimistelurenkaat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden harjoittaa koko kehon voimaa ja kestävyyttä. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat liikkeet, kuten leuanvedot ja vaakasoutuliikkeet, aktivoivat monipuolisesti eri lihasryhmiä, mikä auttaa kehittämään voimaa tasapuolisesti koko kehossa.
 • Kehonhallinta ja Liikkuvuus: Voimistelurenkaiden käyttö vaatii kehonhallintaa ja tasapainoa, mikä edistää liikkuvuutta ja parantaa kehon hallintaa. Säännöllinen harjoittelu renkaiden avulla auttaa kehittämään core-lihaksia ja parantamaan liikkeiden hallintaa, mikä voi olla hyödyllistä päivittäisissä toimissa ja muiden liikuntamuotojen suorituksessa.
 • Joustavuus eri liikuntamuotoihin Puisten voimistelurenkaiden avulla voi luoda monipuolisia treeniohjelmia. Ne soveltuvat niin voimaharjoitteluun, kehonpainoharjoitteluun kuin venyttelyynkin. Tämä tekee renkaista ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat monipuolistaa harjoitteluaan ja löytää uusia tapoja pitää huolta fyysisestä terveydestään.
 • Lasten Liikunnan edistäminen: Voimistelurenkaat eivät ole vain aikuisten treenivälineitä. Niitä voidaan käyttää myös lasten liikunnan edistämisessä. Lapset voivat hyötyä voimistelurenkaiden avulla harjoitellessaan kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiota. Lisäksi voimistelurenkaiden käyttö voi tehdä liikunnasta hauskaa ja motivoivaa, mikä edistää lasten terveyttä ja hyvinvointia.

Puisten voimistelurenkaiden tyylikäs muotoilu tekee niistä paitsi käytännöllisen treenivälineen myös kauniin sisustuselementin kotiin tai kuntosalille. Voimistelurenkaat on tarkoitettu etupäässä sisäkäyttöön. Renkaita voi kuitenkin käyttää ulkona sään salliessa ja suosittelemme tällöinkin renkaiden pintakäsittelyä.

>> KATSO KIINNITYSTARVIKKEET TÄÄLTÄ

Tuotetiedot:

 • Voimistelurenkaat FIG:n standardin mukaiset:
  • sisähalkaisija 18 cm
  • otepaksuus 2,8 cm
 • Hihnan pituus avattuna 450 cm
 • Hihnan leveys 3,8 cm
 • Hihnassa numerointi 
 • Tarkoitettu etupäässä sisäkäyttöön
 • Materiaali: puiset
 • Käyttäjän maksimipaino 250 kg
 • SKU: 12984

Saatavilla myös renkaiden kiinnitystarvikkeet:

Ennen kiinnitystä kattoon, tulee sinun varmistaa oma kattomateriaali ja siihen oikea kiinnitystapa. 
Tarvittaessa ota yhteyttä ammattilaiseen (esim. rakennusmies), joka voi varmistaa asian tai suorittaa kiinnityksen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja