Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tällä rannevahvistimella vahvistetaan ranteita ja kyynärvarren lihaksia tehokkaasti

Vastuksena käytetään levypainoja ja ideana on keriä naru kahvan ympärille niin, että narun päässä roikkuva levypaino nousee pikkuhiljaa ylös. Kerimisliike on monipuolinen ja siinä on myös staattinen elementti, joten lihakset ovat jatkuvassa jännityksessä. Kerimisen voi tehdä kumpaankin suuntaan vahvistaen joko ranteen ojentaja- tai koukistajalihaksia.

Jokapäiväisessä elämässä etenkin ranteen ojentajat jäävät vähemmälle käytölle, josta voi aiheutua epätasapainoa lihaksistoon. Rannevahvistin on hyvä apuväline kaikkeen liikuntaan ja urheiluun, jossa tarvitaan vahvoja kyynärvarsia tai puristusvoimaa. Esimerkiksi monien mailapelien kuten jääkiekon, tenniksen, sulkapallon, golfin ja salibandyn harrastajat tai kiipeilijät ja voimistelijat hyötyvät tästä tuotteesta.

Tuotetiedot:

  • Käsikahvan pituus 35 cm
  • Soveltuu käytettäväksi kaikkien levypainojen kanssa (ei sis. hintaan)

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja