Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Tyylikäs ja moderni. Rekki syvyys 40cm

Puolapuut Dinox Deluxe, Metalli / Puu

Tyylikäs ja ajaton puolapuu, jossa yhdistyy lämmin puu ja moderni metalli. Suosittu malli niin koteihin kuin julkisiin kohteisiinkin. 100% kotimainen. Saatavana myös valkoisella rungolla.

Hinta alk.749

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tyylikäs ja ajaton puolapuu, jossa yhdistyy lämmin puu ja moderni metalli. Suosittu malli niin koteihin kuin julkisiin kohteisiinkin. 100% kotimainen. Saatavana myös valkoisella rungolla.

Dinox Deluxe on upea design puolapuu, jossa jauhemaalattu metalli ja aito puolien tammipuu yhdistyvät erittäin näyttäväksi kokonaisuudeksi. Deluxe puolapuut mallissa on samanaikaisesti puun tuomaa lämpöä sekä metallin ajatonta ja modernia ilmettä. Dinox Deluxe Puolapuut sopii tiloihin, jossa halutaan liikuntavälineen olevan samalla tyylikäs sisustuselementti. Tämä voi olla julkisissa tiloissa kuten hotelleissa, seuroilla tai taloyhtiöissä. Saatavana myös valkoisilla metallisivuilla. Tämä puolapuu toimitetaan aina valmiiksi kasattuna. 

Pyöreät tammesta valmistetut puolat tuntuvat hyviltä käsissä ja vankat jauhemaalatut metalliset sivut takaavat tukevuuden. Tämä malli mahdollistaa myös leukojen vetämisen. 

Dinox Deluxe puolapuun vakiomitoitus on 225 x 75 cm ja korkeusmitta sisältää rekkiosuuden. Puolapuun kokonaiskorkeus on optimaalinen mitta yleiseen 250 cm huonekorkeuteen. 75 cm leveys taas mahdollistaa täysipainoisen puolapuilla harjoittelun ja lisävarusteiden hyödyntämisen. Puolapuiden kiinnityksen on suunniteltu sopimaan yleisimpään 60 cm leveään seinäkoolausjaolle. Puolapuut kiinnitetään seinään puolapuun metallirunkorakenteessa olevilla kiinteillä kulmaraudoilla. Tämä tuo puolapuut sopivan etäisyyden päähän seinästä esimerkiksi jalkalistoja ja johtokouruja ajatellen. Myöskään jalat eivät osu niin helposti seinään puolille noustessa. Julkisissa kohteissa kuten esimerkiksi koulujen liikuntasaleissa puolapuut on mahdollista kiinnittää myös niin, että puolapuut on irti lattiasta siivouksen helpottamiseksi. Puolapuiden ylin rekki on kiinteärakenteinen ja syvyys on 43 cm, joka mahdollistaa hyvin leuanvedot ja lisävarusteiden käytön. Puolajako on optimoitu erilaisia harjoitteita silmälläpitäen oikeaksi. Puolien muotoilu on suunniteltu kädelle miellyttäväksi ja samalla mahdollisimman kestäväksi. Puolapuun design on ajaton sekä klassinen ja soveltuu moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

Värivaihtoehtoina metallisivuissa ovat tyylikäs musta ja raikas valkoinen. Valkoisen sävy on 9016 joka on puhdas valkoinen ja soveltuu erinomaisesti moderniinkin sisustukseen. Yön musta sävy taas on 9005 puolimattaisena ja hienostrukstuuripinnalla johon ei jää sormenjälkiä. 

Puolapuiden hyödyt kuntoilussa ja hyvinvoinnissa:

Liikunnan Monipuolisuus ja Tehokkuus: Puolapuut tarjoavat laajan valikoiman liikkeitä, jotka kohdistuvat eri lihasryhmiin. Niiden avulla voidaan harjoittaa niin ylä- kuin alavartalon voimaa ja kestävyyttä. Näin ollen ne mahdollistavat kattavan ja monipuolisen harjoittelun, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Kehonhallinnan Parantaminen: Puolapuut ovat erinomainen työkalu kehonhallinnan ja tasapainon kehittämiseen. Erilaisten kiipeilyliikkeiden ja tasapainoharjoitusten avulla käyttäjä voi parantaa kehon hahmotuskykyä sekä kehittää liikkuvuuttaan.

Sopivuus Kaikenikäisille: Yksi puolapuiden suurista eduista on niiden sopivuus kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ne tarjoavat matalan kynnyksen liikuntavaihtoehdon lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi puolapuut voivat olla erityisen hyödyllisiä ikääntyville, jotka haluavat ylläpitää liikkuvuuttaan ja voimatasojaan. Aloittelijat voivat käyttää puolapuita apuna kehonpainoharjoittelussa, kun taas kokeneemmat kuntoilijat voivat lisätä haastetta monimutkaisemmilla lisäpainoin tai lisävarustein.

Sisustuksellinen Elementti: Puolapuut eivät ole pelkästään liikuntaväline, vaan ne voivat myös toimia sisustuksellisena elementtinä kotona, koulussa tai julkisissa tiloissa. Niiden yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu sopii monenlaisiin ympäristöihin ja voi lisätä tilan viihtyisyyttä.

Joustavuus ja helppokäyttöisyys: Puolapuut ovat helppokäyttöisiä ja vaativat vähän tilaa. Niitä voi käyttää kotona tai kuntosalilla, ja ne ovat helposti säädettävissä eri käyttäjille. Tämä tekee niistä käytännöllisen valinnan erilaisiin elinympäristöihin.

Puolapuiden lisävarusteet:

Runsaan lisävarustevalikoiman ansiosta harjoittelu puolapuilla monipuolistuu entisestään. Lisävaruste valikoimaamme voit tutustua tästä linkistä: Puolapuiden lisävarusteet.  

Dinox Deluxe puolapuun kanssa suosituimpia lisävarusteita ovat:

Tuotetiedot:

 • Korkeus: 225 cm (sisältäen rekin)
 • Leveys: 75 cm
 • Etureunan syvyys seinästä: 
  • Yläosassa 43 cm
  • Muu osa puolapuuta 9 cm
 • Puolapuiden ja seinän väliin jää: 4 cm
 • Kiinnitysrautojen korkeudet lattiasta: 
  • Alemmat kiinnitysraudat: 20 cm (reiän keskelle)
  • Ylemmät kiinnitysraudat: 195 cm (reiän keskelle)
  • Kiinnitysrautojen pulttireikä Ø 0.9 cm
 • Puolapuut suunniteltu 60 cm leveälle seinäkoolausjaolle
 • Puolien määrä: 10 kpl + rekki
 • Puolan muoto: pyöreä
 • Puolan halkaisija: 3,5 cm
 • Puolien korkeusväli reunasta reunaan: 16,5 cm
 • Puolan materiaali: lakattu tammi
 • Puolapuun sivut: pulverimaalattua metalli
 • Vakiovärit: musta tai valkoinen
 • Ylin tanko ulkoneva roikkumista varten
 • Tuote valmiiksi kasattuna
 • Paketti sisältää ohjeet ja tarvittavat kiinnitysosat
 • Suositeltava käyttäjän maksimipaino: 150 kg
 • Tuotteen paino: 22 kg
 • 100 % Suomessa suunniteltu ja valmistettu Dinox tuote
 • Kahden vuoden valmistusvirhetakuu

Ekologisuus ja vastuullisuus

Dinox Original puolapuumalli on valmistettu lähituotantona Päijät-Hämeessä. Puolapuun materiaaleina on käytetty metallia ja puuta. Tästä syystä puolapuu on erittäin pitkäikäinen hankinta kestäen isältä pojalle. Puolapuut on siis näin ollen ekologinen valinta, sillä tuote on korkealaatuinen ja pitkäikäinen. Puolapuun valmistusprosessi tunnetaan läpikotaisin ja tuotteen ostaminen tukee kotimaista valmistusta ja työllisyyttä. 

Miksi juuri Dinox Puolapuut?

Dinox:n yritystoiminta on käynnistynyt puolapuiden valmistamisella. Puolapuihin on Dinox:lla alusta pitäen suhtauduttu intohimoisesti ja pienimpiinkin yksityiskohtiin on vuosien saatossa kiinnitetty huomiota. Malleja on kehitetty yhdessä asiakkaideemme kanssa ja siksi voit olla varma puolapuun toimivuudesta ja laadusta ostaessasi sen meiltä. 

Löydät treeni-ideaoppaamme Dinoxin Puolapuutreeneihin täältä.

Huomioithan kiinnitysruuvit oman seinämateriaalisi mukaan. Erittäin hyvä vaihtoehto on Dinoxin asennusruuvisetti!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja