Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Puolapuut Dinox Premium

100% kotimaista tuotantoa aidoilla tammisilla puolilla ja metallirungolla. Katseen vangitseva upea Design. Mitat: K 225cm ja L 100cm.

Hinta alk.2 990

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

100% kotimaista tuotantoa aidoilla tammisilla puolilla ja metallirungolla. Katseen vangitseva upea Design. Mitat: K 225cm ja L 100cm.

Näyttävät Dinox Premium Puolapuut tilaan kuin tilaan

Dinox Premium puolapuut ovat näyttävä kokonaisuus, jossa yhdistyvät metalliset sivuputket ja tammipuolat upeaksi treeni- ja sisustuselementiksi. Premium puolapuiden sivut on saatavilla joko valkoisena tai mustina. Pyöreät tammipuolat ovat mukavat kädelle ja äärettömän tyylikkäät. Dinox Premium Puolapuut ovatkin raikkaan näköinen katseenvangitsija kotiin, yrityksen odotustilaan tai mihin vain missä ulkonäöllä ja designilla on merkitystä. Näyttävyyden lisäksi nämä puolapuut ovat myös vakavasti otettava treeniväline. Kaarevan muotoilun ansiosta esimerkiksi ihmislippua on hyvä harjoitella näillä puolapuilla. Vastuksen tasoa voi vaihdella siirtämällä otetta puolilla. 

Premium Puolapuut on todellinen katseenvangitsija niin yritysten tiloihin kuin kotiin.

Tuotetiedot:

 • Mitat: korkeus 225 cm, leveys 100 cm
 • Tuote toimitetaan valmiiksi kasattuna
 • 100 % kotimainen
 • Tuotemerkki: Dinox
 • Tämä puolapuumalli valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on kolme viikkoa tilauksesta

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja