Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Suuri kantavuus, laadukas viimeistely ja oikea muotoilu

Levytanko Dinox, Seal Row, 19,8 kg

Laadukas Dinox Seal Row -hyljesoututanko. Tangon kantavuus jopa 318kg. Otepaksuus: 30mm. Tangon paino: 19,8kg.

Hinta alk.249

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas Dinox Seal Row -hyljesoututanko. Tangon kantavuus jopa 318kg. Otepaksuus: 30mm. Tangon paino: 19,8kg.

Seal Row Tanko on hyljesoutupenkin kanssa käytettävä soututanko. Soututanko antaa erinomaisen liikeradan selälle. Seal Row -liike on selän eristäväharjoitus, joka aktivoi tehokkaasti leveitä selkälihaksia kuin myös pienempiä selän lihaksia. Tanko soveltuu 50 mm levypainoille ja sen otepaksuus on 30 mm. Seal Row Tanko on laadukasta terästä kovakromiviimeistelyllä. Tangon muotoilun ansiosta saat huomattavasti pidemmän liikeradan selän lihaksille kuin tavallisella tangolla tehtäessä.

Hyljesoutu on viime vuosien liiketrendi. Se on hyvä perusliike yläselän kehittämiseen, jossa ei voida käyttää helposti vääriä lihaksia liikkeen työstöön. Hyljesoutu on siis helppo liike, jossa voima lähtee selästä.

Hyljesoudulla voidaan painottaa liikkeen kohdistus selän eri lihasryhmiin vaihtamalla oteleveyttä ja otetapaa. Tärkeää on myös huomioida hyljesoutupenkin korkeus, jotta venytys, eli tangon roikkuminen ilmassa, saadaan maksimoitua. Esimerkiksi liike voidaan kohdistaa enemmän selän ylä- ja keskiosaan, kun tangosta otetaan hartioita leveämpi myötäote. Nostaessa tankoa, tulee vedon olla vahva ja terävä, ja tanko osua penkin alaosaan. Kapeampi vastaote puolestaan aktivoi hyvin latseja - veto tulee alemmas kohti napaa ja kyynärpäät voimakkaasti ylös vedon aikana. Ja mitä raskaammaksi kuorma käy, nousee jalat automaattisesti irti penkistä.

Dinox Seal Row -tangossa on korkealuokkainen kovakromiviimeistely ja miellyttävä pitävä karhennus kädelle. Tangon muotoilun avulla liikeradasta saa huomattavasti pidemmän kuin tavallisella tangolla tehtäessä.

Seal Row Tanko saatavilla myös settinä Seal Row Penkin kanssa:

Laadukas Seal Row eli hyljesoutupenkki on takuuvarma valinta treenivälineeksi, jos haluat harjoittaa selkälihaksia monipuolisesti. Dinox Seal Row -penkki soveltuu kaupalliseen kuntosalikäyttöön. Penkin maksimikuorma on 200 kg.

Katso tarkemmat tuotetiedot Seal Row -penkkiin tästä:

Tuotetiedot:

 • Pituus: 220 cm
 • Otepaksuus: 30 mm
 • 50 mm levypainoille
 • Materiaali: teräs
 • Max kantavuus: 318 kg
 • Paino: 19,8 kg
 • Korkealuokkainen kovakromiviimeistely
 • Miellyttävä ja pitävä karhennus kädelle
 • Tuotemerkki: Dinox
 • SKU: 18034

Lisätarvikkeina suosittuja:

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja