Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Lisävastusta treeniin

Nilkka- ja Rannepainot, 2 x 1kg

Ranne- ja Nilkkapainojen avulla tehostat harjoituksiasi, poltat enemmän kaloreita tai voit käyttää apuna kuntoutuksessa. Myydään pareittain. Paino: 1kg / painomansetti.

19,90
Tuotenumero: HSKIT478-14788

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Ranne- ja Nilkkapainojen avulla tehostat harjoituksiasi, poltat enemmän kaloreita tai voit käyttää apuna kuntoutuksessa. Myydään pareittain. Paino: 1kg / painomansetti.

Nilkka- ja rannepainot soveltuvat kuntoutukseen, toimivat lisätehosteena kuntoilussa ja ovat kaikkein suositelluin keino kontrolloituun voimatreenaukseen ja helppo tapa nostaa harjoitusten intensiivisyyttä. Painomansetteja voit käyttää sekä nilkoissa, että ranteissa. Nilkka- ja Rannepainoilla paranee myös kehonhallinta, koska tasapainon ylläpitäminen vaatii myös enemmän lihastyötä. Voit hyödyntää nilkkapainoja kuntoutuksessa, jumpassa, kävellessä, hölkätessä, pyöräillessä, vaeltaessa tai kuntosaliharjoittelussa. Myydään pareittain. Paino: 1 kg / painomansetti.

Nilkkapainot / Rannepainot ovat kuntoutuksessa loistavat apuvälineet. Ne auttavat kuntoutusohjelmassa vahvistamaan heikentyneitä lihaksia ja edistämään kuntoutumista. Nilkka- ja rannepainojen käyttäminen venyttelyssä edesauttaa lisäämään liikelaajuutta ja parantaa nivelten liikkuvuutta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kuntoutuksessa käytettävien painojen valinnassa ja käytössä tulee noudattaa ammattilaisen ohjeita, jotta vältytään vammoilta ja varmistetaan, että harjoitukset ovat turvallisia ja tehokkaita.

Painomansetit kiinnitetään nilkkoihin tai ranteisiin antaakseen lisävastusta, kun teet harjoituksia. Täytteenä oleva metalligranulaatti on pehmusteiden sisällä suojaten nilkkaa / rannetta antaen sinulle mahdollisuuden liikkua normaalisti. Painot kiinnitetään tarranauhalla, joten yksi koko sopii monen kokoisille.

Leveiden ja pitkien tarranauhojen ansiosta painomansetit ovat mukautuvat ja tarjoavat erinomaisen tuen. Painojen päällyste on valmistettu polyesteristä ja tuntuvat siksi erittäin miellyttävältä iholla. 

Ei sovellu käytettäväksi vedessä.

Tuotetiedot:

 • Pituus 39 cm, leveys 12,5 cm, paksuus 2,3 cm
 • Tarranauhan leveys: 3,8 cm
 • Materiaali: 100% polyesteri
 • Täyte: metalligranulaatti
 • Myydään pareittain
 • Paino: 1 kg / painomansetti
 • SKU: 18433

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja