Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Ø 7cm, Ø 11cm, Ø 15cm

Liikuntamoduuli bObles Foam pallosetti, Sammal

Pallo kehittää monipuolisesti motorisia taitoja, kuten silmä-, käsi- ja havaintomotoriikkaa. Mitat: Ø 7 cm, Ø 11 cm ja Ø 15 cm.

34,90
Tuotenumero: HS14806

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Pallo kehittää monipuolisesti motorisia taitoja, kuten silmä-, käsi- ja havaintomotoriikkaa. Mitat: Ø 7 cm, Ø 11 cm ja Ø 15 cm.

bObles erikoispehmeä pallosetti luo lapselle liikunnan riemua ja kehittää motorisesti. bObles tuote on lisäksi myös esteettisesti ajaton, laadukas tuote, joka on suunniteltu useiden sukupolvien käyttöön ja näin ollen tuote edustaa vastuullista valintaa.

Heittäminen ja kiinniottaminen ovat motorisia taitoja. Heittämisessä ja kiinniottamisessa sekä tasapaino-, liikkumis- ja käsittelytaidot korostuvat. Siksi jo pienestä pitäen pallon käsittely on erittäin hyödyllistä, koska pallo itsessään on jo leikkivälineenä haastava ja sen hallitseminen vaatii lisäksi silmä-, käsi- ja havaintomotoriikkaa. bObles pallosetti sisältää kolme erikokoista pehmeää palloa, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia eri peleihin ja leikkeihin, joissa vain mielikuvitus rajana. Pienimmistä lapsista on jo lähtökohtaisesti jännittävä vieritellä palloja ja katsella, miten ne pyörivät ympäriinsä. Hieman vanhemmat lapset voivat makoilla isompien bObles-pallojen päällä ja rohkeimmat voivat uskaltautua jopa haastamaan tasapainoaan käyttämällä palloa vaikka jakkarana.

Myrkyttömästä ja helposti puhdistettavasta vaahtokumista valmistetut pallot sopivat hyvin lasten erilaisiin peleihin, sillä kevyillä palloilla on turvallista kopitella.

Tuotetiedot:

 • Kaikki bObles-tuotteet valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista
 • Setissä 3 kpl eri kokoisia palloja
 • Pallojen halkaisijat: 7 cm, 11 cm ja 15 cm
 • Väri: Sammal
 • SKU: 14806 

Meiltä saatavilla useita bObles värejä ja malleja täältä

Hoito-ohjeet:

 • Ennen käyttöönottoa suihkuta bObles -kaluste kauttaaltaan märäksi. Kasteleminen sulkee pienet huokoset pinnalta ja kaluste ei kerää pölyä
 • Käytä bObles-tuotteiden puhdistamiseen neutraalia yleispesuainetta
 • bObles-tuotteita voi puhdistaa kosteapyyhkimällä ja mahdollisia tahroja paikallisesti voimakkaammalla liuoksella
 • bObles-tuotteita voi vesipestä esim. suihkussa harjaamalla pehmeällä harjalla
 • Tussin jäljet tms. voi hioa pois hienolla hiekkapaperilla. Jälki jää tuotteen pintaan, eikä imeydy syvälle

Mikä on bObles?

bObles on paljon muutakin kuin pelkkiä tuotteita. bObles on elämäntapa lapsille. Se perustuu uskoon siitä, että lapselle on suurta hyötyä liikkumisesta ja kehon käyttämisestä. Oman kehon tunteminen tekee onnelliseksi, lisää itseluottamusta, oppimiskykyä ja sosiaalisia valmiuksia. bObles tukee tätä suunnittelemalla monikäyttöisiä huonekaluja, joilla lapset voivat leikkiä vain mielikuvitus rajanaan.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja