Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Puinen Ovirekki

Kotimainen Puinen Ovirekki on valmistettu koivuviilusta/massiivikoivusta ja työstetty käsityönä. Leuanvetotangon vakioleveys on 100cm, jonka voi itse lyhentää asennusvaiheessa karmiväliin sopivaksi. Max kantavuus 120kg.

69,90
Tuotenumero: HS12922-1

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.8
4 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Erittäin tyylikäs, uppoaa hienompaankin sisustukseen 👍
  fi
  A S 28.12.2023
 2. Hyväntuntuinen ja kestävän oloinen tuote. Hyvä ote ja muoto isommalle kädelle, lapsille hieman liian paksu tanko.
  fi
  Ström J 25.1.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Kotimainen Puinen Ovirekki on valmistettu koivuviilusta/massiivikoivusta ja työstetty käsityönä. Leuanvetotangon vakioleveys on 100cm, jonka voi itse lyhentää asennusvaiheessa karmiväliin sopivaksi. Max kantavuus 120kg.

Kaunis ja tietysti kotimainen puinen leuanvetotanko tarjoaa ainutlaatuisen treenituntuman ovaalin muotoisen puisen tangon ansiosta! Kylmään ja liukkaaseen metallitankoon verrattuna otteen pitävyys ja tuntuma ovat aivan eri luokkaa. Tanko toimitetaan vakiona 100 cm leveänä, josta sen voi sitten itse lyhentää asennusvaiheessa karmiväliin sopivaksi. Max kantavuus 120 kg.

Leuanvetotanko on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta/massiivikoivusta ja työstetty käsityönä. Kestävyys on massiivikoivutangon ansiosta erittäin hyvä. Leuanvetotanko kestää jopa 120 kg treenaajan painon. Tanko toimitetaan vakiona 100 cm leveänä, josta sen voi sitten itse lyhentää asennusvaiheessa karmiväliin sopivaksi. 

Kannakkeet asennetaan ovenkarmiin kahdella itseporautuvalla ruuvilla, joiden asentaminen kannattaa suorittaa porakoneella. (Mukana tulevat ruuvit ovat tx25 kannalla varustettuja) Kannakkeiden asennustapa on todella tukeva eikä se rasita tai riko ovenkarmeja, kuten karmien väliin puristuvat leuanvetotangot. Kannakkeiden asentamisen jälkeen tanko lasketaan kannakkeiden uriin ja tanko on valmis käytettäväksi.

Tuotetiedot:

 • Kannakeosan koko (joka kiinnitetään karmiin): leveys 54 mm x korkeus 100 mm
 • Kannakkeen leveys 5,8 cm ja korkeus 11,0 cm
 • Sisältää 2 kpl kannakkeita
 • Max kantavuus: 120 kg
 • Väri: valkoinen
 • 100 % kotimainen Suomessa valmistettu tuote

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja