Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Hierontarulla Dinox Cute, 45cm

Hemmottele kehoasi laadukkaalla hierontarullalla, joka on optimaalisen kokoinen koko vartalon kehonhuoltoon ja rentoutukseen.

Hinta alk.16,83
-6%17,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Hemmottele kehoasi laadukkaalla hierontarullalla, joka on optimaalisen kokoinen koko vartalon kehonhuoltoon ja rentoutukseen.

Anna kehollesi ansaitsemaansa hemmottelua ja rentoutusta Dinox Cute Hierontarullan avulla. Hierontarulla on valmistettu kevyestä ja hieman joustavasta EVA Foam -materiaalista joten se tarjoaa miellyttävän tunteen ihoa vasten samalla tarjoten tarvittavan tuen ja paineen lihasten syvempään hierontaan. Cute sarjan joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, mutta laadukkaita ja helposti säilytettävissä esim. osana kodin sisustusta. Tämä mahdollistaa myös liikunnan tuomisen osaksi arkea: hierontarullaan on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä sen ollessa näkyvillä. 

Hierontarulla Dinox Cute on 45 cm pitkä ja 14,5 cm halkaisijaltaan. Hienoinen hierontarullan pintastuktuuri antaa mukavasti pitoa hierontarullan käyttöön. Hierontarullan materiaali EVA Foam on kestävä ja näin ollen pitkäikäinen sekä myrkytön ja kierrätettävä. Tämä tekee tuotteesta ympäristöystävällisemmän valinnan. 

Hierontarullan hyödyt kuntoilussa ja hyvinvoinnissa

 • Hierontarulla auttaa rentouttamaan kireitä lihaksia ja lievittämään päivän aikana kertynyttä jännitystä. Sen avulla voit rentoutua syvemmälle ja nopeammin.
 • Säännöllinen hierontarullan käyttö auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta ja joustavuutta. Se voi auttaa myös vähentämään loukkaantumisriskiä ja parantamaan suorituskykyä urheilussa ja fyysisessä aktiivisuudessa.
 • Hierontarulla auttaa stimuloimaan verenkiertoa, mikä puolestaan ​​edistää ravinteiden ja hapen parempaa kiertämistä kehossa. Tämä auttaa nopeuttamaan palautumista ja vähentämään lihaskipua.
 • Hierontarullan kevyt rakenne tekee siitä helpon ottaa mukaan missä tahansa harjoitteletkin. Voit käyttää sitä kotona, kuntosalilla tai jopa matkoilla.

Mikä on joogatuotteiden Cute mallisto?

Cute malliston joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, joissa yhdistyvät suloinen eleganssi ja luonnon inspiroima rauha. Jokainen tuote tässä mallistossa kutsuu sinut matkalle kohti sisäistä tasapainoa ja kauneutta.

Astuessasi sisään tähän lumoavan suloiseen maailmaan, kohtaat pehmeät sävyt, jotka muistuttavat metsän syvistä vihreyksistä ja auringonlaskun lempeästä vaaleanpunaisesta. Nämä sävyt eivät ole pelkästään väriä, vaan ne ovat kuin luonnon syleily, joka kutsuu sinut palaamaan juurillesi ja löytämään rauhan tässä hektisessä maailmassa.

Jokainen tuote tässä mallistossa on huolella suunniteltu ja valmistettu yhdistämään käytännöllisyys ja kauneus. Joogapyörä tarjoaa tuen ja vakauden harjoituksillesi, kun taas Joogablokki avaa uusia mahdollisuuksia syventää asentojasi. Joogamatto on kuin pehmeä sammal luonnossa, joka kutsuu sinut astumaan päälleen ja löytämään sisäisen rauhasi. Juomapullo on uskollinen kumppani matkallasi, pitäen sinut virkistyneenä ja oikein nesteytettynä. Lisäksi Hierontarulla tarjoaa ainutlaatuisen tavan rentouttaa kehoasi ja mieltäsi harjoitustesi jälkeen.

Mutta Cute Joogatuotemalliston todellinen helmi on sen kyky sulautua ympäristöönsä sulavasti ja tuoda suloisuudellaan hymy jokaisen harjoittelijan kasvoille. Näiden tuotteiden kauneus ei ole vain silmissä, vaan se resonoi syvällä sielussasi, muistuttaen sinua siitä, että kauneus ja rauha ovat aina läsnä ympärilläsi, kun vain avaat sydämesi vastaanottamaan ne. 

Joogatuotteiden Cute malliston tuotteet:

 Hierontarullan tuotetiedot:

 • Pituus: 45 cm
 • Paksuus: 14,5 cm
 • Materiaali EVA foam
 • Kierrätettävä ja myrkytön
 • 100 % lateksi ja PVC vapaa
 • Paino: 1 kg
 • Värit: Vihreä tai Pinkki

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja