Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Joogablokki Dinox Cute, 22x11x7cm

Kompaktin kokoinen ja monipuolinen joogablokki mahdollistaa syvemmät venytykset ja on loistava apuväline kehon tasapainon ja koordinaation parantamiseen.

Hinta alk.5,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Kompaktin kokoinen ja monipuolinen joogablokki mahdollistaa syvemmät venytykset ja on loistava apuväline kehon tasapainon ja koordinaation parantamiseen.

Dinox Joogablokki Cute antaa uutta ulottuvuutta joogaharjoituksiisi. Joogablokki on suunniteltu tarjoamaan tukea ja vakautta joogaharjoitustesi ja venytyksiesi aikana. Joogablokki Cute on Eva Foam materiaalista, joka on kevyt käsitellä ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Cute sarjan joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, mutta laadukkaita ja helposti säilytettävissä esim. osana kodin sisustusta. Tämä mahdollistaa myös liikunnan tuomisen osaksi arkea: joogablokkiin on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä sen ollessa näkyvillä. 

Joogablokin hyödyt kuntoilussa ja hyvinvoinnissa

 • Syventää Asentoja: Joogablokin avulla voit säätää asentojasi ja saavuttaa paremman tasapainon ja vakauden erilaisissa jooga-asennoissa. Joogablokki auttaa sinua saamaan syvemmän venytyksen ja saavuttamaan optimaalisen asennon, mikä voi edistää joustavuutta ja liikkuvuutta.
 • Parantaa Tasapainoa ja Koordinaatiota: Käyttämällä Joogablokkia voit kehittää tasapainoasi ja koordinaatiotasi erilaisissa asennoissa, kuten seisten tai istuen. Tasapainon harjoittaminen voi auttaa vahvistamaan keskivartalon lihaksia ja parantamaan kehonhallintaa.
 • Lisää Mukavuutta ja Tukea: Joogablokki tarjoaa pehmeän ja silti tukevan alustan, joka auttaa vähentämään lihasjännitystä ja epämukavuutta joogaharjoitusten aikana. Se auttaa myös vähentämään loukkaantumisriskiä ja antaa sinulle tarvittavan tuen erilaisissa asennoissa.
 • Kevyt ja Helppo Kuljettaa: Sen kompakti koko ja kevyt paino tekevät Joogablokista helpon kuljettaa mukanasi missä tahansa harjoitteletkin. Voit ottaa sen mukaan joogatunneille, matkoille tai ulkona harjoittellessasi.

Mikä on joogatuotteiden Cute mallisto?

Cute malliston joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, joissa yhdistyvät suloinen eleganssi ja luonnon inspiroima rauha. Jokainen tuote tässä mallistossa kutsuu sinut matkalle kohti sisäistä tasapainoa ja kauneutta.

Astuessasi sisään tähän lumoavan suloiseen maailmaan, kohtaat pehmeät sävyt, jotka muistuttavat metsän syvistä vihreyksistä ja auringonlaskun lempeästä vaaleanpunaisesta. Nämä sävyt eivät ole pelkästään väriä, vaan ne ovat kuin luonnon syleily, joka kutsuu sinut palaamaan juurillesi ja löytämään rauhan tässä hektisessä maailmassa.

Jokainen tuote tässä mallistossa on huolella suunniteltu ja valmistettu yhdistämään käytännöllisyys ja kauneus. Joogapyörä tarjoaa tuen ja vakauden harjoituksillesi, kun taas Joogablokki avaa uusia mahdollisuuksia syventää asentojasi. Joogamatto on kuin pehmeä sammal luonnossa, joka kutsuu sinut astumaan päälleen ja löytämään sisäisen rauhasi. Juomapullo on uskollinen kumppani matkallasi, pitäen sinut virkistyneenä ja oikein nesteytettynä. Lisäksi Hierontarulla tarjoaa ainutlaatuisen tavan rentouttaa kehoasi ja mieltäsi harjoitustesi jälkeen.

Mutta Cute Joogatuotemalliston todellinen helmi on sen kyky sulautua ympäristöönsä sulavasti ja tuoda suloisuudellaan hymy jokaisen harjoittelijan kasvoille. Näiden tuotteiden kauneus ei ole vain silmissä, vaan se resonoi syvällä sielussasi, muistuttaen sinua siitä, että kauneus ja rauha ovat aina läsnä ympärilläsi, kun vain avaat sydämesi vastaanottamaan ne. 

Joogatuotteiden Cute malliston tuotteet:

 Joogablokin tuotetiedot:

 • Pituus: 22 cm
 • Leveys: 11 cm
 • Korkeus: 7 cm
 • Materiaali EVA foam
 • Kierrätettävä ja myrkytön
 • 100 % lateksi ja PVC vapaa
 • Paino: 220 kg
 • Värit: Vihreä tai Pinkki

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja