Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Joogapyörä Dinox Cute, Ø32cm

Loistava kokonaisvaltaisessa kehonhuollossa, jonka avulla voit kehittää lihasten voimaa ja joustavuutta, parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa sekä ryhtiäsi. Nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloinen. Max kantavuus 150kg.

Hinta alk.16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Loistava kokonaisvaltaisessa kehonhuollossa, jonka avulla voit kehittää lihasten voimaa ja joustavuutta, parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa sekä ryhtiäsi. Nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloinen. Max kantavuus 150kg.

Dinox Joogapyörä Cute ei ole pelkästään joogaharjoittelun apuväline, vaan joogarenkaan avulla voit kehittää lihasten voimaa ja joustavuutta, parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa sekä ryhtiäsi. Cute sarjan joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, mutta laadukkaita ja helposti säilytettävissä esim. osana kodin sisustusta. Tämä mahdollistaa myös liikunnan tuomisen osaksi arkea: joogapyörään on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä sen ollessa näkyvillä. 

Joogapyörän hyödyt kuntoilussa ja hyvinvoinnissa:

Joogapyörä, tunnetaan myös nimellä joogarengas. Joogapyörä auttaa avaamaan rintakehää, olkapäitä, selkää ja lantiolihaksia, vahvistamaan selän ja keskivartalon lihaksia sekä parantamaan kehon hallintaa, tasapainoa ja ryhtiä. Lisäksi joogapyörän avulla voidaan kehittää lihasten joustavuutta ja liikkuvuutta sekä kiinteyttää ja muokata vatsaa, käsiä ja pakaroita. Joogapyörä avaa oven uusiin mahdollisuuksiin joogaharjoituksessasi. Sen avulla voit syventää asentoja, parantaa tasapainoasi ja kehittää yleistä kehonhallintaasi. Kokeile renkaan avulla erilaisia venytyksiä, taivutuksia ja vahvistavia harjoituksia. Voit käyttää sitä myös tukena tasapainoasennoissa tai meditaatiossa. Joogarenkaan käyttäminen voi auttaa sinua rentoutumaan, lisätä tietoisuutta kehostasi ja parantaa yleistä hyvinvointiasi. Joogarenkaan avulla voit luoda harmoniaa kehosi ja mielen välille. Joogapyörä sopii kaikenikäisille ja -tasoisille harjoittelijoille ja tarjoaa haastetta ja monipuolisuutta jokaiseen harjoitukseen.

Joogapyörän runko on valmistettu erittäin kestävästä PP-muovista ja renkaan kuormituskestävyys on 150 kg. Joogapyörän pehmeä pinta on valmistettu TPE:stä, joka on synteettinen materiaali. TPE-materiaali on suunniteltu joustavaksi, pehmeäksi, kestäväksi ja uudelleen käytettäväksi. Lisäksi Feeniks linnun höyhenstruktuuri tuo pintaan renkaan pitoa ja suloisen tyylikkään yksityiskohdan. Laadukkaat ja kestävät materiaalit varmistavat miellyttävän ja turvallisen harjoittelun, sekä varmistavat joogarenkaan keston myös esim. kuntosalikäytössä. 

Mikä on joogatuotteiden Cute mallisto?

Cute malliston joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, joissa yhdistyvät suloinen eleganssi ja luonnon inspiroima rauha. Jokainen tuote tässä mallistossa kutsuu sinut matkalle kohti sisäistä tasapainoa ja kauneutta.

Astuessasi sisään tähän lumoavan suloiseen maailmaan, kohtaat pehmeät sävyt, jotka muistuttavat metsän syvistä vihreyksistä ja auringonlaskun lempeästä vaaleanpunaisesta. Nämä sävyt eivät ole pelkästään väriä, vaan ne ovat kuin luonnon syleily, joka kutsuu sinut palaamaan juurillesi ja löytämään rauhan tässä hektisessä maailmassa.

Jokainen tuote tässä mallistossa on huolella suunniteltu ja valmistettu yhdistämään käytännöllisyys ja kauneus. Joogapyörä tarjoaa tuen ja vakauden harjoituksillesi, kun taas Joogablokki avaa uusia mahdollisuuksia syventää asentojasi. Joogamatto on kuin pehmeä sammal luonnossa, joka kutsuu sinut astumaan päälleen ja löytämään sisäisen rauhasi. Juomapullo on uskollinen kumppani matkallasi, pitäen sinut virkistyneenä ja oikein nesteytettynä. Lisäksi Hierontarulla tarjoaa ainutlaatuisen tavan rentouttaa kehoasi ja mieltäsi harjoitustesi jälkeen.

Mutta Cute Joogatuotemalliston todellinen helmi on sen kyky sulautua ympäristöönsä sulavasti ja tuoda suloisuudellaan hymy jokaisen harjoittelijan kasvoille. Näiden tuotteiden kauneus ei ole vain silmissä, vaan se resonoi syvällä sielussasi, muistuttaen sinua siitä, että kauneus ja rauha ovat aina läsnä ympärilläsi, kun vain avaat sydämesi vastaanottamaan ne. 

Joogatuotteiden Cute malliston tuotteet:

Joogapyörän tuotetiedot:

 • Halkaisija 32 cm
 • Leveys 13 cm
 • Päällimateriaali: TPE-foam
 • Runkomateriaali: kestävä PP-muovi
 • Paino: 1010 g
 • Kantavuus: 150 kg
 • Värit: Vihreä tai Pinkki

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja