Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Joogamatto Dinox Cute, 183x61x0,6cm

6 mm paksu joogamatto antaa juuri sopivan pehmeyden venyttelyyn ja rentoutumiseen. Joogamatto on kaksipuoleinen, jossa yhdistyy hyvä tartuntapinta lattiaa vasten ja tyylikäs Feenix linnun höyhenpinta-design.

Hinta alk.18,71
-6%19,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

6 mm paksu joogamatto antaa juuri sopivan pehmeyden venyttelyyn ja rentoutumiseen. Joogamatto on kaksipuoleinen, jossa yhdistyy hyvä tartuntapinta lattiaa vasten ja tyylikäs Feenix linnun höyhenpinta-design.

Dinox Joogamatto on valmistettu ekologisesta TPE-materiaalista, joka on PVC ja lateksivapaa. Päällipinnassa on miellyttävä höyhenen kevyt piintastruktuuri, joka antaa liikkeisiin miellyttävän pidon. Joogamaton pohja on uritettu, joka antaa hyvän pidon joogamatolle myös lattiaa vasten. 6 mm paksuus on juuri optimaalinen antamaan miellyttävän pehmeyden lattian ja kehon välissä. Cute sarjan joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, mutta laadukkaita ja helposti säilytettävissä esim. osana kodin sisustusta. Tämä mahdollistaa myös liikunnan tuomisen osaksi arkea: joogamattoon on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä sen ollessa näkyvillä. 

Dinox Joogamatto Cute on ihanteellisen kokoinen jokaiselle käyttäjälle sillä joogamatto on 183 cm pitkä ja 61 cm leveä. Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa: vihreä tai pinkki. Joogamatto on monipuolinen väline, joka sopii kaikenlaiseen kuntoiluun ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Sen avulla voit harjoittaa erilaisia liikuntamuotoja mukavasti ja turvallisesti omassa kodissasi tai missä tahansa haluatkin tehdä harjoitteita säännöllisestä liikunnasta ja hyvinvoinnista huolehtien. 

Joogamaton hyödyt kuntoilussa ja hyvinvoinnissa:

 • Ensisijaisesti tietenkin joogamatto on tarkoitettu joogaan. Se tarjoaa tasaisen ja pehmeän alustan erilaisille asanoille ja liikkeille. Sen päällipinnan piintastruktuuri antaa hyvän pidon, mikä auttaa pitämään tasapainon vaikeissakin asennoissa.
 • Joogamatto sopii erinomaisesti myös pilatekseen. Sen pehmeä mutta tukeva pinta auttaa tukemaan kehoa erilaisissa pilates-liikkeissä ja harjoituksissa.
 • Vaikka joogamatto on pehmeä, se tarjoaa silti riittävästi tukea myös lihaskuntoharjoitteluun kasvattaen niiden voimaa. Voit tehdä kehonpainoharjoituksia, kuten punnerruksia, vatsalihasharjoituksia ja kyykkyjä, joogamatolla lisäten mukavuutta ja vähentäen rasitusta niveleille.
 • Joogamatto on erinomainen alusta venyttelylle ja liikkuvuusharjoituksille. Sen pehmeä pinta antaa mukavuutta ja tukea erilaisille venytyksille, auttaen parantamaan liikkuvuutta ja vähentämään loukkaantumisriskiä.
 • Lisäksi joogamatto tarjoaa ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja meditointiin. Voit levätä ja rentoutua sen pehmeällä pinnalla, mikä auttaa lievittämään stressiä ja parantamaan henkistä hyvinvointia.
 • Joogamattoa voi käyttää myös kehonhuoltoon, kuten foam roller -rullan avulla. Voit tehdä erilaisia ​​rullauksia ja liikkuvuusharjoituksia joogamatolla, mikä auttaa rentouttamaan lihaksia ja parantamaan verenkiertoa.

Mikä on joogatuotteiden Cute mallisto?

Cute malliston joogatuotteet ovat nimensä mukaisesti sisustuksellisen suloisia, joissa yhdistyvät suloinen eleganssi ja luonnon inspiroima rauha. Jokainen tuote tässä mallistossa kutsuu sinut matkalle kohti sisäistä tasapainoa ja kauneutta.

Astuessasi sisään tähän lumoavan suloiseen maailmaan, kohtaat pehmeät sävyt, jotka muistuttavat metsän syvistä vihreyksistä ja auringonlaskun lempeästä vaaleanpunaisesta. Nämä sävyt eivät ole pelkästään väriä, vaan ne ovat kuin luonnon syleily, joka kutsuu sinut palaamaan juurillesi ja löytämään rauhan tässä hektisessä maailmassa.

Jokainen tuote tässä mallistossa on huolella suunniteltu ja valmistettu yhdistämään käytännöllisyys ja kauneus. Joogapyörä tarjoaa tuen ja vakauden harjoituksillesi, kun taas Joogablokki avaa uusia mahdollisuuksia syventää asentojasi. Joogamatto on kuin pehmeä sammal luonnossa, joka kutsuu sinut astumaan päälleen ja löytämään sisäisen rauhasi. Juomapullo on uskollinen kumppani matkallasi, pitäen sinut virkistyneenä ja oikein nesteytettynä. Lisäksi Hierontarulla tarjoaa ainutlaatuisen tavan rentouttaa kehoasi ja mieltäsi harjoitustesi jälkeen.

Mutta Cute Joogatuotemalliston todellinen helmi on sen kyky sulautua ympäristöönsä sulavasti ja tuoda suloisuudellaan hymy jokaisen harjoittelijan kasvoille. Näiden tuotteiden kauneus ei ole vain silmissä, vaan se resonoi syvällä sielussasi, muistuttaen sinua siitä, että kauneus ja rauha ovat aina läsnä ympärilläsi, kun vain avaat sydämesi vastaanottamaan ne. 

Joogatuotteiden Cute malliston tuotteet:

Joogamaton tuotetiedot:

 • Pituus: 183 cm
 • Leveys: 61 cm
 • Paksuus: 0,6 cm
 • Materiaali TPE (thermo plastic elastomer)
 • Kierrätettävä ja biohajoava
 • 100 % lateksi ja PVC vapaa
 • Paino: 1 kg
 • Värit: Vihreä tai Pinkki

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja