Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kaunis ja ekologinen

Hierontapallo Dinox, Korkki, 8 cm

Laadukas ja tyylikäs hierontapallo lihashuoltoon ja hierontaan. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Halkaisija 8 cm.

11,19
-6%11,90
Tuotenumero: HS14589

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas ja tyylikäs hierontapallo lihashuoltoon ja hierontaan. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Halkaisija 8 cm.

Dinox hierontapallo on erittäin tyylikäs sekä mukavan ja lämpimän tuntoinen korkista valmistettu hierontapallo. Pallo soveltuu niin kotikäyttöön, kuin kuntosaleille ja ryhmäliikuntoihin. Jämäkkä, tukeva rakenne takaa tehokkaan hieronnan. Lihasten hieronta nopeuttaa ja helpottaa rankastakin treenistä palautumista ja mahdollistaa intensiivisemmän treenaamisen. Monista muista hierontavälineistä poiketen Dinoxin korkkinen hierontapallo on myös esteettisesti kaunis, ja komeron sijaan sitä tekee mieli säilyttää näkyvällä paikalla esimerkiksi olohuoneessa osana sisustusta. Tämä mahdollistaa liikunnan tuomisen osaksi arkea: harjoitteluun on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä välineiden ollessa näkyvillä.

Hierontapallo on osa Dinoxin ekologista ja kaunista, kierrätettyä korkkia höydyntävää ammattitason joogasarjaa. Sarjaan kuuluu:

Tuotetiedot

  • Mikä: Hierontapallo Dinox
  • Halkaisija: 8 cm
  • Materiaali: korkki
  • SKU: 14589

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja