Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kaunis ja ekologinen

Hierontarulla Dinox, Korkki, 30x10cm

Laadukas ja tyylikäs hierontarulla lihashuoltoon ja hierontaan. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Koko 30 x 10 cm.

23,41
-6%24,90
Tuotenumero: HS14592

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas ja tyylikäs hierontarulla lihashuoltoon ja hierontaan. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Koko 30 x 10 cm.

Dinox hierontarulla on erittäin tyylikäs sekä mukavan ja lämpimän tuntoinen korkista valmistettu hierontarulla. Rulla soveltuu niin kotikäyttöön, kuin kuntosaleille ja ryhmäliikuntoihin. Jämäkkä, tukeva rakenne takaa tehokkaan hieronnan. Lihasten hieronta nopeuttaa ja helpottaa rankastakin treenistä palautumista ja mahdollistaa intensiivisemmän treenaamisen. Monista muista rullista poiketen Dinoxin korkkinen hierontarulla on myös esteettisesti kaunis, ja komeron sijaan sitä tekee mieli säilyttää näkyvällä paikalla esimerkiksi olohuoneessa osana sisustusta. Tämä mahdollistaa liikunnan tuomisen osaksi arkea: harjoitteluun on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä välineiden ollessa näkyvillä. Lisäksi korkista valmistettu hierontarulla mahdollistaa tiukemman hieronnan verrattuna perinteisiin vaahtomuovista tehtyihin rulliin.

Hierontarulla on osa Dinoxin ekologista ja kaunista, kierrätettyä korkkia höydyntävää ammattitason joogasarjaa. Sarjaan kuuluu:

Tuotetiedot

 • Mikä: Hierontarulla Dinox
 • Pituus: 30 cm
 • Halkaisija: 10 cm
 • Materiaali: korkki
 • SKU: 14592 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja