Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kaunis ja ekologinen

Tuplahierontapallo Dinox, Korkki, 15x7,5cm

Laadukas ja tyylikäs tuplahierontapallo lihashuoltoon ja hierontaan. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Koko 15 x 7.5 cm.

14,01
-6%14,90
Tuotenumero: HS14591

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas ja tyylikäs tuplahierontapallo lihashuoltoon ja hierontaan. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Koko 15 x 7.5 cm.

Dinox tuplahierontapallo on erittäin tyylikäs sekä mukavan ja lämpimän tuntoinen korkista valmistettu hierontapallo. Se soveltuu niin kotikäyttöön, kuin kuntosaleille ja ryhmäliikuntoihin. Jämäkkä, tukeva rakenne takaa tehokkaan hieronnan. Lihasten hieronta nopeuttaa ja helpottaa rankastakin treenistä palautumista ja mahdollistaa intensiivisemmän treenaamisen. Kompakti koko mahdollistaa hierontapallon helpon kuljetuksen esim. treeneihin tai työpaikalle, jolloin pallo on aina mukana. Monista muista hierontavälineistä poiketen Dinoxin korkkinen hierontapallo on myös esteettisesti kaunis, ja komeron sijaan sitä tekee mieli säilyttää näkyvällä paikalla esimerkiksi olohuoneessa osana sisustusta. Tämä mahdollistaa liikunnan tuomisen osaksi arkea: harjoitteluun on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä välineiden ollessa näkyvillä.

Tuplahierontapallo on erinomainen ja monipuolinen apuväline kehonhuollossa ja lihasten rentouttamisessa: tuplahierontapallon avulla voidaan käsitellä eri lihasryhmiä ja helpottaa lihasjännitystä sekä kireyksiä. Tuplahierontapallon avulla voit kohdistaa painetta tarkasti esimerkiksi selkärangan ympäristön triggerpisteisiin, jotka ovat lihaksissa olevia kipupisteitä. Tuplapallo on suunniteltu siten, että sillä pystyy rullaamaan koko selkärangan mitan ja pallojen hierontapaine osuu juuri oikeisiin kohtiin selkärangan ympärillä. Tämä auttaa lievittämään lihasjännitekiputiloja ja edistää lihasten palautumista.

HUOM! Muista aina aloittaa kevyellä paineella ja lisätä sitä tarvittaessa. Hierontapallon käyttö ei saisi aiheuttaa kipua, vaan sen tarkoituksena on edistää kehon hyvinvointia ja rentoutumista.

Hierontapallo on osa Dinoxin ekologista ja kaunista, kierrätettyä korkkia höydyntävää ammattitason joogasarjaa. Sarjaan kuuluu:

Tuotetiedot

  • Mikä: Tuplahierontapallo Dinox
  • Mitat: 15 x 7.5 cm
  • Materiaali: korkki
  • SKU: 14591 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja