Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Kaunis ja ekologinen

Joogapyörä Dinox, Korkki, 32cm

Loistava kokonaisvaltaisessa kehonhuollossa, jonka avulla voit kehittää lihasten voimaa ja joustavuutta, parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa sekä ryhtiäsi. Kierrätetystä korkista valmistettu päällyste on mukava ja lämmin ihoa vasten ja viimeistelee tuotteen upean muotoilun. Kantavuus 150 kg.

26,90
-33%39,90
Tuotenumero: HS16345

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
6 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Juuri sellainen kuin toivonkin ja bonuksena sopii sisustukseen...
  fi
  Markkula S 4.12.2023
 2. Rintarangan avaamiseen tilasin, muutaman kokeilun jälkeen ihan positiivinen tuntu.
  fi
  H U 4.12.2023
 3. Minulla on ollut ongelmia selän lukkojen kanssa jo vuosia, mutta nyt löytyi keino kuinka saan lukot auki itsenäisesti. Ihan loistava tuote! Suosittele...
  fi
  P T 2.12.2023
 4. 5 Nopea toimitus
  fi
  R K 2.12.2023
 5. product perfect suits to my need
  fi
  Amsellem C 2.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Loistava kokonaisvaltaisessa kehonhuollossa, jonka avulla voit kehittää lihasten voimaa ja joustavuutta, parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa sekä ryhtiäsi. Kierrätetystä korkista valmistettu päällyste on mukava ja lämmin ihoa vasten ja viimeistelee tuotteen upean muotoilun. Kantavuus 150 kg.

Dinox joogapyörä on laadukas joogarengas päivittäiseen kotikäyttöön, ryhmäliikuntoihin sekä kuntosaleille. Renkaan sisäpuoli on puukuvioitua ja päällisen ekologinen pinnoite on valmistettu kierrätetystä korkista sekä PU-muovista ja yhdistelmä on yhtä aikaa sekä lämmin ja mukava iholle sekä joustava esim. selän alla. Monista vastaavista renkaista poiketen Dinox joogapyörä on myös esteettisesti kaunis ja komeron sijaan sitä tekee mieli säilyttää näkyvällä paikalla esimerkiksi olohuoneessa osana sisustusta. Tämä myös mahdollistaa liikunnan tuomisen osaksi arkea: renkaaseen on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä sen ollessa näkyvillä.

Joogapyörän hyödyt kuntoilussa ja hyvinvoinnissa:

Joogapyörä, tunnetaan myös nimellä joogarengas. Joogapyörä auttaa avaamaan rintakehää, olkapäitä, selkää ja lantiolihaksia, vahvistamaan selän ja keskivartalon lihaksia sekä parantamaan kehon hallintaa, tasapainoa ja ryhtiä. Lisäksi joogapyörän avulla voidaan kehittää lihasten joustavuutta ja liikkuvuutta sekä kiinteyttää ja muokata vatsaa, käsiä ja pakaroita. Joogapyörä avaa oven uusiin mahdollisuuksiin joogaharjoituksessasi. Sen avulla voit syventää asentoja, parantaa tasapainoasi ja kehittää yleistä kehonhallintaasi. Kokeile renkaan avulla erilaisia venytyksiä, taivutuksia ja vahvistavia harjoituksia. Voit käyttää sitä myös tukena tasapainoasennoissa tai meditaatiossa. Joogarenkaan käyttäminen voi auttaa sinua rentoutumaan, lisätä tietoisuutta kehostasi ja parantaa yleistä hyvinvointiasi. Joogarenkaan avulla voit luoda harmoniaa kehosi ja mielen välille. Joogapyörä sopii kaikenikäisille ja -tasoisille harjoittelijoille ja tarjoaa haastetta ja monipuolisuutta jokaiseen harjoitukseen.

Puujäljitelmäkuvioitu runko on valmistettu erittäin kestävästä ABS-muovista ja renkaan painonkesto onkin 150 kg. Laadukkaat materiaalit varmistavat miellyttävän ja turvallisen harjoittelun, sekä varmistavat joogarenkaan keston myös esim. kuntosalikäytössä.

Löydät liikevinkkejä joogapyörän käyttöön Täältä

Joogapyörä on osa Dinoxin ekologista ja kaunista, kierrätettyä korkkia höydyntävää ammattitason joogasarjaa. Sarjaan kuuluu:

Käyttökohteet

 • Tasapainoharjoittelu
 • Rintakehän, olkapäiden, selän ja lantiolihasten venyttely ja avaaminen
 • Lihaskireyden lievittäminen
 • Selän ja keskivartalon vahvistaminen
 • Vatsan, käsien ja pakaroiden kiinteyttäminen ja muokkaaminen

Tuotetiedot

 • Halkaisija: 32 cm
 • Leveys: 13 cm
 • Päällimateriaali: Kierrätetty korkki, PU
 • Runkomateriaali: Puukuvioitu ABS-muovi
 • Paino: 2400 g
 • Kantavuus: 150 kg
 • SKU: 16345

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja