Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kaunis ja ekologinen

Joogablokki Dinox, Korkki

Laadukas ja kaunis joogablokki erilaisten joogaliikkeiden avuksi. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Koko 23 x 15 x 7.5 cm.

9,90
-50%19,90
Tuotenumero: HS14590

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ei ole ollut vielä kovassa käytössä, mutta tuntuu laadukkaalta.
  fi
  Flinkman J 8.12.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas ja kaunis joogablokki erilaisten joogaliikkeiden avuksi. Ympäristöystävällinen, mukava ja lämmin korkkipinta, jämäkkä rakenne. Koko 23 x 15 x 7.5 cm.

Dinox joogablokki on erittäin tyylikäs sekä mukava ja lämmin vastuullisesti tuotetusta korkista valmistettu joogablokki. Blokki soveltuu niin kotikäyttöön, kuin kuntosaleille ja ryhmäliikuntoihin. Tukeva rakenne takaa vakaan tuen erilaisiin joogaliikkeisiin ja mahdollistaa myös vaativimpien joogaliikkeiden tehostamisen. Monista muista liikuntavälineistä poiketen Dinoxin korkkinen joogablokki on myös esteettisesti kaunis, ja komeron sijaan sitä tekee mieli säilyttää näkyvällä paikalla esimerkiksi olohuoneessa osana sisustusta. Tämä mahdollistaa liikunnan tuomisen osaksi arkea: harjoitteluun on helppo tarttua kiireisenkin arjen keskellä välineiden ollessa näkyvillä.

Tämä korkkinen joogablokki painaa 650 g, joka mahdollistaa myös vastuksena lihaskuntoharjoittelun monipuolisemmin kuin esimerkiksi foam materiaalista oleva kevyempi joogablokki Dinox, joka on painoltaan 209 g.

Joogablokki on osa Dinoxin ekologista ja kaunista, kierrätettyä korkkia höydyntävää ammattitason joogasarjaa. Sarjaan kuuluu:

Tuotetiedot

 • Mikä: Joogablokki Dinox
 • Mitat: 7.5 x 15 x 23 cm
 • Materiaali: korkki
 • Biohajoava ja kierrätettävä
 • Paino: 650 g
 • SKU: 14590 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja