Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Spinner Piruettilauta (Turnboard)Jame- spinner on loistava apuväline piruettien harjoitteluun ja tanssitekniikan kehittämiseen. Soveltuu erityisesti Piruettien ja tasapainon harjoitteluun, jalkalihasten aktivoimiseen ja vahvistamiseen. Erinomainen myös syvien vatsa- ja selkälihasten harjoittamiseen. Spinnerit soveltuvat erityisesti tanssijoille, baletin harrastajille, taitoluistelijoille, kamppailulajien harrastajille...

Spinner

Spinner on loistava apuväline erityisesti tanssijoille ja luistelijoille. Pystyt harjoittelemaan mm piruetteja ja hyppyjä. Voit harjoitella mitä tahansa piruettia spinnerillä: istuma- vaaka-, kiihdytys-, taivutuspiruetit ja erilaiset yhdistelmäpiruetit... Voit harjoitella spinnerillä myös kolmosia, vastakolmosia, käänteitä ja vastakäänteitä sekä silmukoita.

Käytä spinneriä kovalla, liukkaalla ja tasaisella alustalla, jossa ei ole hiekkaa tai pieniä kiviä. Pehmeällä alustalla pyörintänopeus on hitaampi.

Tiedot:

  • Korkeus: 1,2 cm
  • Pituus: 23,5 cm
  • Leveys: 7/9 cm
  • Paino: 147 gr
  • Väri: Sininen
  • 100 % kotimainen tuote!

Avainsanat: spinner, tanssi, piruetti, luistelu, hiihto, kuntoutus, hyvinvointi, fysioterapia, apuväline, baletti, tasapaino, vartalonhallinta, turnboard

Kaikkiin 150€ ylittäviin tilauksiin ilmainen toimitus.

Hinnat sisältävät Alv. 24 %

Yritykset ja yhteisöt: 
• voitte tilata tuotteita puhelimitse (0400 399 127) tai sähköpostilla myynti@dinox.fi. 
• toimitamme tilauksestanne laskun
• voitte ostaa tuotteita myös leasingilla. Kysy lisää myynnistämme.

Hinta:29.00 €

Suosittelemme myös

bObles Pieni Ankanpoikanen

pieni-ankanpoikanen-bobles-3.jpg&width=140&height=250
bObles ja Dinox uskovat vahvasti, että lapselle on paljon hyötyä siitä, että hän saa olla aktiivinen ja käyttää omaa kehoaan. Liikkuminen ja kehon tuntemus lisäävät muun muassa itseluottamusta ja oppimiskykyä. bObles tukee tätä suunnittelemalla monikäyttöisiä huonekaluja, joilla lapset haluavat leikkiä..
Hinta: 55.00 €

Käsikahvallinen tasapainolauta

tasapainolauta-kasikahvallinen-tunturi-dinox-sport.jpg&width=140&height=250
Tällä tasapainolaudalla treenaat kehosi hallintaa tai teet tasapainopunnerruksia näppärien käsikahvojen ansiosta. Laudassa on liukumaton pinta, joka estää jalkojen lipsumisen laudalta. Halkaisija tasapainolaudassa on 40 cm ja korkeus 10 cm. Käyttäjän maksimipaino: 100 kg.

Koko: Ø 40, korkeus 10 cm..
Hinta: 34.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »