Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Spinner Piruettilauta (Turnboard)Jame- spinner on loistava apuväline piruettien harjoitteluun ja tanssitekniikan kehittämiseen. Soveltuu erityisesti Piruettien ja tasapainon harjoitteluun, jalkalihasten aktivoimiseen ja vahvistamiseen. Erinomainen myös syvien vatsa- ja selkälihasten harjoittamiseen. Spinnerit soveltuvat erityisesti tanssijoille, baletin harrastajille, taitoluistelijoille, kamppailulajien harrastajille...

Spinner

Spinner on loistava apuväline erityisesti tanssijoille ja luistelijoille. Pystyt harjoittelemaan mm piruetteja ja hyppyjä. Voit harjoitella mitä tahansa piruettia spinnerillä: istuma- vaaka-, kiihdytys-, taivutuspiruetit ja erilaiset yhdistelmäpiruetit... Voit harjoitella spinnerillä myös kolmosia, vastakolmosia, käänteitä ja vastakäänteitä sekä silmukoita.

Käytä spinneriä kovalla, liukkaalla ja tasaisella alustalla, jossa ei ole hiekkaa tai pieniä kiviä. Pehmeällä alustalla pyörintänopeus on hitaampi.

Tiedot:

  • Korkeus: 1,2 cm
  • Pituus: 23,5 cm
  • Leveys: 7/9 cm
  • Paino: 147 gr
  • Väri: Sininen
  • 100 % kotimainen tuote!

Avainsanat: spinner, tanssi, piruetti, luistelu, hiihto, kuntoutus, hyvinvointi, fysioterapia, apuväline, baletti, tasapaino, vartalonhallinta, turnboard

Kaikkiin 150€ ylittäviin tilauksiin ilmainen toimitus.

Hinnat sisältävät Alv. 24 %

Yritykset ja yhteisöt: 
• voitte tilata tuotteita puhelimitse (0400 399 127) tai sähköpostilla myynti@dinox.fi. 
• toimitamme tilauksestanne laskun
• voitte ostaa tuotteita myös leasingilla. Kysy lisää myynnistämme.

Hinta:29.00 €

Suosittelemme myös

Redcord Portable Gym

Redcord_Portable_Gym_dinox_sport_2.png&width=140&height=250
Erittäin monikäyttöinen omaa kehoa vastuksena käyttävä treeniväline. Helposti mukana kulkeva kuntoiluväline monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun. Redcord Portable Gymin avulla treenaat mm. ylävartaloa, käsivarsia, jalkoja sekä vatsa- ja selkälihaksia. Samalla kertaa tulee kehitettyä myös tasapainoa..
Hinta: 330.00 €

Dinox Balettitanko, tolppamalli

Balettitanko_seinatolpilla-1.jpg&width=140&height=250
Kun seinään kiinnittäminen ei ole mahdollista on ratkaisuna Balettitanko omilla tolpilla.
Tolpat kiinnitetään lattiaan ja tuki otetaan seinästä (esim peilin alapuolelta). Näin tanko saadaan todella tukevasti asennettua. Vaihtoehtoina jauhemaalattu metallinen tanko tai puinen massiivikoivutanko. Balettitanko voidaan..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »